Davide Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Potrzebuję zakupić dobre jakościowo pełne błotniki rowerowe które nie będą nigdzie pękać (np. pomiędzy błotnikiem a prętem mocującym jak opisałem tutaj) . Nie orientuję się jednak gdzie znajdę najlepszy ich wybór. Przy okazji wspomnę, że w tym samym sklepie chciałbym jeszcze zakupić nóżkę i bagażnik. Będę wdzięczny za wskazanie sklepu/ów we wrocławiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kambala Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 sportprofit - pomorska, ja jestem z nich zadowolony, trochę tłum dlatego warto być wcześniej ale ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davide Napisano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 na ich stronie mały wybór jest tych błotników - nie ma w ogóle błotników pełnych. czy w samym sklepie mają większy wybór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kambala Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 nie szukałem tego wiec Ci nie powiem, ale warto zadzwonić zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonika Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 W porcie miejskim masz sportowy rowerowy z dużym wyborem błotników m.in. firmy simpla. Mało co mają w dużej ilości ale akurat błotników i szprych nie brakuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaFrrr Napisano 2 Września 2016 Udostępnij Napisano 2 Września 2016 A może ja też skorzystam na pełnych błotnikach muszę znaleźć coś dobrej jakości, bo obecne mam do niczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.