kakaromcio Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Witam, Mój domain 302 jest w sam raz ustawiony, praca jak dla mnie bdb ale kiedy skacze jakieś wieksze drop'y dobija i zastanawiam się czy nie wrzucić elastomeru, nie chcę zmieniać spreżyny bo zmniejszy mi się sag a tego nie chcę. Chyba podobne rozwiązanie jest w rs boxxer-dropstop, ale nie jestem pewnien. Może ktoś już tak robił i może się podzielić swoim doświadczeniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 31 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Elastomer odpowiednio dopasowany do sprężyny powinien elegancko wyhamować co by nie dobijać. Jak mniemam nie masz w tłumiku możliwości wyhamować widelca kompresją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakaromcio Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Niestety to jest 302, więc nie mam kompresji. Ok dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi