Panoramiks Napisano 30 Maja 2016 Napisano 30 Maja 2016 cześć mam parę ciuchów rowerowych różnych firm/spodni z pampersem. I u wszystkich po krótkim czasie użytkowania robią się białe na tyłku tam gdzie jest pampers, nie przetarcie chyba z potu , nawet wielokrotne pranie nic nie pomaga białe jak się pojawi to zostaje , to się zastanawiam czy to niska jakość tych spodni , czy jak należy je konserwować bo głupio tak chodzić z białym tyłkiem , raczej nie przetarcie od siodełka mam zwykłe czarne i nie widać na nim żadnych śladów , no nie wiem możliwe to. .. ,znowu planuje kupić nowe może znacie tą firmę ma dość rozsądne ceny ,a jak z jakością ?znacie polecacie… http://allegro.pl/termoaktywne-spodnie-rowerowe-rough-radical-l-i5990446772.html Tych z lidra/dekatlona nie byłem za bardzo zadowolony jakieś takie wątłe i workowate . Pozdrawiam
Tau271182 Napisano 31 Maja 2016 Napisano 31 Maja 2016 Witam użytkuję spodnie Rough Radical już od pół roku i jestem bardzo zadowolony. Może wkładka nie jest mega wygodna ale spełnia swoje zadanie. Ogólnie polecam ww firmę.
Panoramiks Napisano 31 Maja 2016 Autor Napisano 31 Maja 2016 Warte swojej ceny czy , lepiej poszukać czegoś lepszego , na nich się nie robią te białe ślady na tyłku… jest jeszcze coś godnego uwagi oprócz marketowych w rosądnych cenach...
siimon Napisano 31 Maja 2016 Napisano 31 Maja 2016 wkładka nie jest mega wygodna ale spełnia swoje zadanie To na wzajem się wyklucza.
cervandes Napisano 31 Maja 2016 Napisano 31 Maja 2016 Ja mam długie spodnie radicala i jak za 90pln to ok, do przyjęcia jakość, ale żeby pisać że to jest dobre to lekkie nadużycie. Wkładka w porównaniu do lepszych spodni jest po prostu kiepska a materiał na dupie od siodełka tak się wyświechtał, że wyglądają na dupie fatalnie. Nic im uzytkowo nie jest, nie są zepsute ale po tysiącu kilometrów w nich i 3 praniach moim zdaniem nic w nich rewelacyjnego. Ja bym drugi raz nie kupił.
Panoramiks Napisano 31 Maja 2016 Autor Napisano 31 Maja 2016 Oto mi chodziło o konkretną opinię , bo miałem parę jak wspominałem już i tez nie byłem z nich za specjalnie zadowolony i jeszcze to ciągłe białe na tyłku , A markę muddyfox z sports direct. Znacie ? ja warto rozważyć bo tez ma niezłe ceny widziałem u nich spodnie z wkładka za 140 zł ale czy warto?.... Niby polecane są berkner ponoć najlepsza wkładka ale cena trochę odstrasza , a jeszcze jak by miały się gdzieś uszkodzić podczas jazdy to tym bardziej.
mageek Napisano 31 Lipca 2016 Napisano 31 Lipca 2016 Dziwne to co piszesz - skoro wszystkie się robią białe , to nie jest wina _różnych_ spodenek/wkładek, gdyby to był pot - to by się wyprał... chyba że masz strasznie zakamieniony pot ;-) Ja nigdy czegoś takiego nie widziałem - a pierwsze spodenki z pampersem miałem w 1997 roku Zrób test i przejedź w spodenkach bez pampersa ...ciekawe czy się też takie coś zrobi .Możesz jeszcze założyć na siodełko jakąś osłonkę (żelową, albo nawet na partyzanta z kawałka materiału) i zobaczyć co będzie...
Żbik Napisano 1 Sierpnia 2016 Napisano 1 Sierpnia 2016 Skoro rozważasz zakup spodenek z wkładka za 140zl, to polecam jednak przejść sie do Decathlonu i przymierzyć ich najwyższy model za 149zl z wkładka żelowa. Mam kilkanaście par spodenek z wkładkami piankowymi i żadne nie maja szans z wygoda wkładki żelowej w spodenkach BT'Win z Decathlonu. Teraz poluje na jakies promo, zeby kupić sobie jeszcze jedna lub dwie pary takich samych.
raffik Napisano 2 Sierpnia 2016 Napisano 2 Sierpnia 2016 Najwyższy kosztuje ponad dwie paczki, te za 149zł to średni-niski. Ta wkładka żelowa jest trwała, ale nie każdemu pasuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.