Skocz do zawartości

[Spodnie] z wkładka ,pytanko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

cześć   mam parę ciuchów  rowerowych różnych firm/spodni z pampersem.  I u wszystkich po krótkim czasie użytkowania  robią się białe na tyłku tam gdzie jest pampers, nie przetarcie chyba z potu ,  nawet  wielokrotne pranie nic nie pomaga  białe jak się pojawi to zostaje , to się zastanawiam czy to niska jakość tych spodni :(  , czy jak należy je konserwować bo głupio tak chodzić z białym tyłkiem :icon_confused: , raczej nie przetarcie od siodełka mam zwykłe czarne i nie widać na nim żadnych śladów , no nie wiem możliwe to. ..

,znowu planuje kupić nowe może znacie tą  firmę ma dość rozsądne  ceny ,a jak z jakością ?znacie polecacie…   

http://allegro.pl/termoaktywne-spodnie-rowerowe-rough-radical-l-i5990446772.html

Tych z lidra/dekatlona nie byłem za bardzo zadowolony jakieś takie wątłe  i workowate .

Pozdrawiam

Napisano

Witam użytkuję spodnie Rough Radical już od pół roku i jestem bardzo zadowolony. Może wkładka nie jest mega wygodna ale spełnia swoje zadanie. Ogólnie polecam ww firmę.

Napisano

Warte swojej ceny czy , lepiej poszukać czegoś lepszego , na nich się nie robią  te białe ślady na tyłku… 

jest jeszcze coś godnego uwagi oprócz  marketowych w rosądnych  cenach...

Napisano

Ja mam długie spodnie radicala i jak za 90pln to ok, do przyjęcia jakość, ale żeby pisać że to jest dobre to lekkie nadużycie. Wkładka w porównaniu do lepszych spodni jest po prostu kiepska a materiał na dupie od siodełka tak się wyświechtał, że wyglądają na dupie fatalnie. Nic im uzytkowo nie jest, nie są zepsute ale po tysiącu kilometrów w nich i 3 praniach moim zdaniem nic w nich rewelacyjnego. Ja bym drugi raz nie kupił.

Napisano

Oto mi chodziło o konkretną opinię , :)   bo miałem parę jak wspominałem już i tez nie byłem z nich za specjalnie zadowolony  i jeszcze to ciągłe białe na tyłku ,

A markę muddyfox  z sports direct. Znacie ?   ;) ja warto rozważyć bo tez ma niezłe ceny widziałem u nich spodnie z wkładka za 140 zł ale czy warto?....

Niby polecane są berkner ponoć najlepsza wkładka ale cena trochę odstrasza , :wacko:  a jeszcze jak by miały się gdzieś uszkodzić podczas jazdy to tym bardziej. 

• 2 miesiące temu...
Napisano

Dziwne to co piszesz - skoro wszystkie się robią białe , to nie jest wina _różnych_ spodenek/wkładek, gdyby to był pot - to by się wyprał... chyba że masz strasznie zakamieniony pot ;-) 
Ja nigdy czegoś takiego nie widziałem - a pierwsze spodenki z pampersem miałem w 1997 roku :)
Zrób test i przejedź w spodenkach bez pampersa ...ciekawe czy się też takie coś zrobi .
Możesz jeszcze założyć na siodełko jakąś osłonkę (żelową, albo nawet na partyzanta z kawałka materiału) i zobaczyć co będzie...

Napisano

Skoro rozważasz zakup spodenek z wkładka za 140zl, to polecam jednak przejść sie do Decathlonu i przymierzyć ich najwyższy model za 149zl z wkładka żelowa. Mam kilkanaście par spodenek z wkładkami piankowymi i żadne nie maja szans z wygoda wkładki żelowej w spodenkach BT'Win z Decathlonu. Teraz poluje na jakies promo, zeby kupić sobie jeszcze jedna lub dwie pary takich samych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...