Dziaselko Napisano 30 Maja 2016 Napisano 30 Maja 2016 Zdecydowałem sie juz na zakup konkretnego roweru. Problem pojawił sie przy zamawianiu. Powierzyłem sie i powstał mały kłopot. Długość nogi wychodzi pomiędzy 82-84 zależy jak mocno wbije książkę w jajka, wzrost waha sie w przedziale 177 rano do 175 wieczorem. Wszystkie pomiary na boso. Canyon sugeruje wybranie rozmiaru S lub M w zależności od wpisanych parametrów. Nigdy nie miałem roweru miejskiego a wydatek jest dla mnie bardzo poważny wiec nie chce zle wybrać, bo wiem ze bede musiał z nim żyć przez dlugie lata. Z przyzwyczajenia do mtb wziąłbym S'ke ale obawiam sie ze moze byc niewygodna bo podobnej wielkości mam obecnego mtb. Nie chce tez mieć roweru w którym bede ledwo sięgał do wszystkiego bo zazwyczaj takie rowery starzaja wrażenie ociężałych i powolnych w jeździe. Czy ktoś moze doradzić dobór rozmiaru ramy ze swojego doświadczenia? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi