Skocz do zawartości

[3000PLN]Tylna amortyzacja do jazdy po mieście

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeśli zależy ci na wygodnej amortyzacji siodełka to tak. Tylko dobierz/dokup elastomery o twardości dopasowanej do twojej wagi

• 3 tygodnie później...
Napisano

Wstrzymywałem się z zakupem roweru, bo czułem, że coś z kręgosłupem jest nie tak. W weekend mnie tak zaczęło boleć, ze ledwo chodzić mogłem. Wczoraj na szybko robiony rezonans magnetyczny całego kręgosłupa. Wstępna inf. od technika - dyskopatia jednego odcinka, na drugim się tworzy.

Kolego "ZAJ" napisałeś, wcześniej, że też masz dyskopatię - jakiego odcinka? Na amortyzowanej sztycy możesz normalnie jeździć? Nie masz żadnych bólów? Widziałem, w opisie, że jesteś z Warszawy. Ja obecnie przeprowadziłem się do Pruszkowa. Polecasz jakiś rehabilitantów?

Napisano

Contador - u mnie lędźwiowy. Różne przygody były nie mogłem się schylać, chodzić, ale podziałałem i dbam teraz prawie codziennie o kręgosłup i robię prawie wszystko, żaden rower mi niestraszny. Aby nie robić konkurencji dobrylekarz.pl czy jak im tam napisałem na priv kontakty do rehabilitantów oraz swój nr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...