rafi22 Napisano 17 Czerwca 2016 Napisano 17 Czerwca 2016 Czyli jak mam rozumieć, wg Ciebie lepiej jak już iść w stronę sztycy Thudbustera?
zaj Napisano 17 Czerwca 2016 Napisano 17 Czerwca 2016 Jeśli zależy ci na wygodnej amortyzacji siodełka to tak. Tylko dobierz/dokup elastomery o twardości dopasowanej do twojej wagi
rafi22 Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 Wstrzymywałem się z zakupem roweru, bo czułem, że coś z kręgosłupem jest nie tak. W weekend mnie tak zaczęło boleć, ze ledwo chodzić mogłem. Wczoraj na szybko robiony rezonans magnetyczny całego kręgosłupa. Wstępna inf. od technika - dyskopatia jednego odcinka, na drugim się tworzy. Kolego "ZAJ" napisałeś, wcześniej, że też masz dyskopatię - jakiego odcinka? Na amortyzowanej sztycy możesz normalnie jeździć? Nie masz żadnych bólów? Widziałem, w opisie, że jesteś z Warszawy. Ja obecnie przeprowadziłem się do Pruszkowa. Polecasz jakiś rehabilitantów?
zaj Napisano 7 Lipca 2016 Napisano 7 Lipca 2016 Contador - u mnie lędźwiowy. Różne przygody były nie mogłem się schylać, chodzić, ale podziałałem i dbam teraz prawie codziennie o kręgosłup i robię prawie wszystko, żaden rower mi niestraszny. Aby nie robić konkurencji dobrylekarz.pl czy jak im tam napisałem na priv kontakty do rehabilitantów oraz swój nr
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.