vxen Napisano 29 Maja 2016 Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Siemka, mam takie pedały do roweru szosowego, ktoś mi podpowie jakie buty do nich kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 30 Maja 2016 Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Buty jak buty, zapewne jakiekolwiek. Potrzebujesz bloków xpedo szosowych zdaje się XRC5 na przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vxen Napisano 30 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 a gdzie takie bloki można dostać? // znalazłem na allegro za 30 pare złotych, ale nie wiem czy można link wklejać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 30 Maja 2016 Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 wklejaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vxen Napisano 30 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 http://allegro.pl/bloki-do-pedalow-szosowych-look-keo-exustar-xpedo-i6217040614.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vxen Napisano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 więc jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberttrebor Napisano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 zerknij na brytyjski sport direct(SportDirect.com).Kupuje od nich buty i jestem zadowolony co prawda MTB ale jest ok:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vxen Napisano 5 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 no to buty, ale najpierw musze mieć bloki tylko jakie tutaj będą dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vxen Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.