Skocz do zawartości

[szosa] Używana szosówka

KutkuS

Rekomendowane odpowiedzi

Hej.

Mam do Was pytanie. Mam możliwość zakupu poniższego roweru.

8ee4b1b0f489de49gen.jpg

Niestety nie posiadam zbyt wiele informacji, ale napiszę co wiem.

- Rama Kross - co jest jasne, aluminiowa.

- Hamulce (przód, tył) CAMPAGNOLO RECORD (Titanium)

- Przerzutka tył CAMPAGNOLO RECORD (Titanium) 

- Przerzutka przód CAMPAGNOLO RECORD

- Z tyłu 8 przełożeń, z przodu 2 przełożenia

- Napęd CAMPAGNOLO CHORUS

- Rower waży 9,7 kg

- Felgi Rigida dp18

Tyle wiem i teraz najważniejsze (pomijamy kwestię rozmiaru ramy itp.) nie znam wieku roweru, na ramie nie ma nic po za numerem seryjnym więc nie wiem jak to ocenić. Ile może być wart? Celowo nie podaję ceny bo nie chcę sugerować. Jest w dobrym stanie, wszystko ładnie działa, zębatki nie są zjechane, jedyne co to klocki do wymiany i owijka.

Możecie pomóc w wycenie i ogólnie napisać czy warto się tym rowerem zainteresować?

Dziękuję. Może ktoś jeszcze coś wie albo pamięta? Podejrzewam, że 6 lat minimum.

WAŻNE - rower był składany na zamówienie. Więc pewnie próżno szukać w starych katalogach. Koleś, który sprzedaje ma w garażu rowery w cenie dobrego samochodu za sztukę i od lat jest jakby to nazwać "zaawansowanym amatorem".

To jest rama kross venom berus czy jakoś tak. Czyli rower pod 10 lat będzie miał, albo trochę mniej. Faktycznie wychodził chyba na sorze, więc campa tam pewnie jest założona przez kogoś. Do tego 8 przełożeń z tyłu, więc już prawie zabytek. Jeśli napęd jest w dobrym stanie, to wart z 1000 zł, jeśli zajechany to góra 800 bo graty do campy są droższe i mniej popularne niż shimano. Tyle ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...