robertos102 Napisano 28 Maja 2016 Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Witam W forumowej wyszukiwarce nie znalazłem nic konkretnego. Jeżeli gdzieś coś przeoczyłem to z góry sorry... Interesuje mnie dokładnie taki komplet lampek. http://allegro.pl/zestaw-lampek-lezyne-led-femto-drive-srebrne-i6200992401.html Będę wdzięczy za wszelkie info na temat tych lampek. pozdr. R/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 29 Maja 2016 Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Mam taką lampkę tylną (na przodzie Zecto) i cóż mogę Ci powiedzieć: bardzo dobra jakość wykonania, stylistyka to rzecz gustu, ale mnie się podoba, ładnie świeci, nie ma odblasku. Jeżeli chodzi o przednią, to jest to lampka pozycyjna, do jazdy po mieście, więc na cuda w kontekście oświetlenia terenu nie licz (dlatego na pród wziąłem mocniejszą Zecto i nie żałuję). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertos102 Napisano 29 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Dzięki za info. Kupiłem komplet ale interesuje mnie właśnie jaką moc generuje tylne światło. Docelowo lampka będzie założona do przyczepki rowerowej,dlatego też zależy mi aby być dobrze widocznym. Przód pójdzie na rower żony do jazdy na miasto. Ja na przód używam od dłuższego czasu Mactronic'a Noise'a pozdr. R/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 29 Maja 2016 Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Tył świeci dość fajnie i według mnie daje radę. Do Twoich zastosowań na pewno będzie ok. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.