ququ Napisano 28 Maja 2016 Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Witam serdecznie. Od pewnego czasu zastanawiam się nad zakupem roweru szosowego. Na początek nie chciałbym wydać więcej niż 1500zł. Kieruję się raczej w stronę rowerów używanych, gdyż w tej cenie z tego co się orientowałem nic ciekawego nie znajdę. Mam 184cm wzrostu i 80kg. Przeglądając oferty na allegro wpadło mi w oko coś takiego. Prosiłbym o jakieś opinie, oraz jakąś podpowiedź czym się sugerować i na co uważać. Do roweru zamierzam kupić oczywiście pedały oraz buty spd, ale to już inny temat. http://allegro.pl/rower-szosowy-trek-kolarzowka-3x9-10kg-na-poczatek-i6209163736.html# Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTZaskar1991 Napisano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Wklej wyniki z kalkulatora lub podaj lepiej wymiary, to będziemy szukać fajnej używki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.