Skocz do zawartości

[torba podsiodłowa]

Riqar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanie dotyczące toreb podsiodłowych, otóz jeżdżę w spodenkach kolarskich i mam torbę podsiodłową tego typu torba podsiodłowa i podczas jazdy spodenki te zwyczajnie obcieraja sie o tę torbę, czego efektem jest widoczne postrzępienie materiału. Przez takie coś juz zniszczyłem jedną parę spodni. Dopiero przy zakupie drugiej pary u użytkowaniu ich zauwazylem ze obtarcia są poważne.

Czy wam tez spodnie się niszczą a jeśli tak to w jaki sposób sobie z tym poradziliście??

Napisano

siema, ja też mam torbę podsiodłową - taką i zupełnie nie mam problemu z obcieraniem spodenek podczas jazdy... szczerze mówiąć pierwszy raz się z takim problemem spotkałem...

Napisano

od wczoraj mam identyczną torbę jak Rigar i nie zauważyłem żeby mi coś obcierało podczas jazdy... jeżdże w spodenkach kolarskich z wkładką

Napisano

Goldie, ty masz całkiem inny model niz ja.

Krzema, a mozesz zrobic zjdęcie i pokazac jak to u ciebie wygląda??

Napisano

Jak wygląda torba przymocowana do siodełka. Najlepeij jak byś zrobił zdjęcia z boku a nastepnie ze zbliżeniem na mocowanie elementu plastikowego torby do prętów siodełka

Napisano

To chyba wina tego rzepa , ktory przytrzymuje torbe do sztycy . Tez mialem taki problem , wystarczy to dobrze zapiąc i nie bedzie problemu <_<

Napisano

No własnie na tym rzepie obciera, tylko w tym miejscu. Widze ze nie tylko ja mam taki problem ale na szczescie da go sie naprawic. Dzięki za rady ;)

Napisano

Sorry, że nie wrzuciłem fotek, ale nie dostałem wiadomości o tym, że są nowe odpowiedzi w tym wątku. Dopiero teraz, po powrocie z roweru przypomniałem sobie o tym temacie, bo okazało się, że moja torba również obciera i wymechaciły mi sie od tego spodenki :D Wszystkiemu winny jest oczywiście rzep, który to właśnie obciera.

img2054og1.th.jpg

img2055rm4.th.jpg

img2057sq6.th.jpg

img2059ln4.th.jpg

Niestety rzepa nie moge przesunąć bardziej, do góry o i tak po chwili jazdy torebka opada i wszystko wraca do stanu takiego jak na zdjęciach :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...