Ptaszek Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 Czesc mam dowyboru 2 obrecze supra mt lub mamuth na tył pod vki jeżdrze w enduro ale lubię tez poskalać ze schodów i takie tam góra 7 schodów urwiska ok 100 cm waga bikera 70 kg pomużcie
mmmak Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 jesli musi buc pod v-ki to supramt albo dartmoor voo-doo albo nie pod tarcze to blizzadr dartmoor ma pancerne obręcze i bardzo tanie
Ptaszek Napisano 5 Września 2006 Autor Napisano 5 Września 2006 ale mi potrzeba obreczy pod vki max szeokość 3 cm
Paviarotti Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 Supra jest piekielnie mocna. Jesli nie patrzysz na wage to bez wahania ją kupuj. Naprawde wypasiona.
specjalized Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 ja mam mamotha i jestem bardzo zadowolony u mnie ma rok, po zapleceniu pojeździły bez żadnego docentrowywania jakieś niecałe 2 miechy w sezonie, pojechałem w góry a jak wróciłem to trzeba było je lekko docentrować. To było rok temu i od tej pory nie centrowałem ich ani razu. Kółko ma przejechane troche ponad 3OOO km, jeżdże w enduro i jak na ten gatunek MTB jest aż zbyt mocna waże 90 ( w górach z plecakiem to było jakieś 113 )
Ptaszek Napisano 6 Września 2006 Autor Napisano 6 Września 2006 Jednak wybiore supre MT bo nieraz lubie poskakać z małych schodów poszaleć i takie tam przy wadze 70 kg :P mam nadzieję ze nie popęka mi koło dziurek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.