montell81 Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 @up pytałem Porcelanowego o konto na Aliexpress bo jestem ciekaw czy swoją opinię opiera o realne doświadczenie czy po prostu gdzieś od kogoś coś usłyszał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Powitoł Swoje realne, konto jest, zakupy ostatnie dosyć dawno bo wszystkie podróbki które mi były potrzebne już mam A co ci się w moich "gdzieś od kogoś coś" nie podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Dlaczego zapytałem to wyjaśniłem w poprzednim poście. Co do samego Aliexpress to na szczęście mam lepsze doświadczenia. Zakupy tam robię regularnie (kilka przesyłek w drodze) i nigdy się nie zawiodłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Ja kupiłem sobie taką. http://allegro.pl/show_item.php?item=4790699067 A dokładnie tą: Fotka z netu I tutaj jak na złość zimno się zrobiło i wieje tak że dzisiaj nici z jazdy, i sprawdzenia jak to działa. jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.