LukaszMazury Napisano 28 Maja 2016 Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Witam Jestem tu nowy - jeszcze nie zdążyłem się przedstawić Obiecuję, że to zrobię Niespełna miesiąc temu zakupiłem rower Lata nie jeździłem Wkręciło mi się na maxa Jednak wracam do tematu. Wiem były tego pewnie setki. Potrzebuję plecak z bukłakiem i bezpośrednią rurką do picia. Nie robię długich tras - chciałbym teraz pojechać taką około 60-70 km. Wiem mało...ważne by było miejsce na jakiś polar, kanapkę itp.. Cena tak do 100 zł...Jesteście w stanie mi pomóc ? Dziękuję z góry Pozdrawiam...Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syntetycznypiotr Napisano 28 Maja 2016 Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 do 100 będzie ciężko, poszukaj 4F oni robią jakieś rowerowe i łapią się w Twoim limicie, plus bukłak bo chyba nie dają // zresztą na 60 km polar? ;d lepiej jakąś "pakowalną" deszczówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 28 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 100pln to kosztuje porządny bukłak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszMazury Napisano 28 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Polar biorę - zamierzamy wieczorem to i owo zwiedzić. Jakieś linki www do plecaków ? Póki co szukam czegoś bez rewelacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 28 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 http://allegro.pl/plecak-rowerowy-trekkingowy-dakine-buklak-i6217189983.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszMazury Napisano 28 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 https://www.decathlon.pl/bukak-rowerowy-300-id_8300161.htmlchyba duże w niego nie włożę tzn np kurtki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syntetycznypiotr Napisano 28 Maja 2016 Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 // w sumie widzę że ma oddzielną kieszeń na bukłak to może jakaś deszczówka wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszMazury Napisano 28 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 chyba nie taki zły ...teraz tylko kupić deszczówkę..Macie typowo rowerowe, czy zwykłe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.