Lisek1 Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 1 Pyt. Jak temat 2 Pyt. Czy można ten amortyzator rozebrać na części celem czyszczenia ; jeśli tak to jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 27 Maja 2016 Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 1 Pyt. Jak temat Sprężynowy uginacz... 2 Pyt. Czy można ten amortyzator rozebrać na części celem czyszczenia ; jeśli tak to jak? Na dole są jakieś śruby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisek1 Napisano 28 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Marcin9 Nie ma na dole żadnych śrub ; jest tylko mała dziurka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz01 Napisano 28 Maja 2016 Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Jeżeli na dole nie ma śrub to pewnie są na górze.Spróbuj ściągnąć zaślepki na górze (te czarne po obu stronach), pod nimi powinny być sruby. W niektórych modelach trzeba poświecić latarką bo są nisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisek1 Napisano 28 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Dobra. Zdjąłem zaślepki i bach! śruby poza zasięgiem śrubokręta co akurat nie jest istotne. Ale: co może oznaczać trójkąt na śrubie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 28 Maja 2016 Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Zdjąłem zaślepki i bach! śruby poza zasięgiem śrubokręta Tam raczej będą śruby na imbus lub zwykłe nakrętki. Ale: co może oznaczać trójkąt na śrubie ? ? Zdjęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 28 Maja 2016 Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Musisz mieć specjalny imbus ok 35mm dlugosci. Mam taki na serwisie lecz na jeden raz nie opłaca ci się kupować. Najlepiej to pozlaczaj sobie jakieś przedłużyć z końcówką imbusa 5mm. Pamiętaj że na wyjściu u góry śrubokrętem tego nie odkręcisz. Musisz czymś gdzie można użyć większej sily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.