Skocz do zawartości

[Klocek do blokowania tłoczków] hamulca przy odpowietrzaniu

dymcio111

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, może ktoś ma na zbyciu niepotrzebny plastikowy Klocek z zestawu Shimano do blokowania zacisku hamulca gdy się wyjmie koło z tarczą ?

z góry napisze tak wiem że można co innego włożyć ale wolę mieć to w skrzynce :)

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

post-137673-1464354189,5441_thumb.jpg

• Mod Team
Napisano

To co podałeś to nie jest do zabezpieczenia zacisku po wyjęciu koła, ale do odpowietrzania, jak się klocki wyjmie  z zacisku. Do jakiego zacisku to ma być?

• 2 tygodnie później...
Napisano

No napisałem do blokowania zacisku w sensie tłoczków przy odpowietrzaniu.

Zaciski to XT , BR-M785

Napisano

http://allegro.pl/shimano-klin-tloczkow-hamulcowych-xtr-2011-2015-i6207380557.html , ten z twojej fotki jest do starszych zacisków - nie będzie pasował do M785.

O dzięki, właśnie nie znalazłem obrazka z pasującym i wrzuciłem tylko to o co mi chodzi generalnie.

Napisałem do jednego sklepu czy by mieli na zbyciu u mnie w mieście, bo szkoda że akurat TEN sklep to sprzedaje bo masakra z realizacjami wysyłek.

Napisano

Zamówiłem jednak z tej Bikestacji tylko z ich strony i mam też rabat -2%,  przy przelewie na konto z wysyłką paczkomatem wyszło 8,98 zł razem,  nie będę tracił czasu na szukanie w mieście :)   
PS  . Ciekawe kiedy dojdzie...

Napisano

Aż zdziwiony jestem, w piątek zamówione, a już w sobotę 10:30 sms że paczka w paczkomacie 8,98 zł z wysyłką wyszło mi.

Temat nieaktualny do zamknięcia

Wysłane z mojego Samsung Note 2 za pomocą Tapatalk

Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...