tomasz661 Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Witam chcem kupic rower kturys z tych 2 ale nie wiem czy jest sens dawac na b4 te 400zl wiecej skoro to bedzie mój drugi a zarazem pierwszy rower bo ostatnio jezidzilem z 10 lat temu. który byscie wybrali z tych 2. i jeszcze jedno pytanie jaka rama w sklepie pokazali mi L bo taką tylko mieli jak przymiezylem to stanelem przy samej kierownicy i moglem go lekko uniesc muj wzrost to około 190 /192 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 29 Maja 2016 Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Ale z ortografii to miałeś laczka :-) Nie warto dokładać do B4... Jak juz to lepiej poszukać u innych producentów bo Kross w tym przedziale kiepsko wypada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bysiu Napisano 30 Maja 2016 Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Też miałem podobny dylemat, wreszcie zdecydowałem się na Cube analog 2016. Zrobiłem nim do tej pory z 500km i jestem bardzo zadowolony. Ja mam 188cm i ramę w rozmiarze 21, pasuje idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi