MajkelxDOGE Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Witam. Od pewnego czasu mam problem z "miękką" klamką w hamulcach hydraulicznych. Odpowietrzyłem je ale nic to nie dało, kiedy hamuję hamulce zwalniają koło ale np. na asfalcie nie blokują koła. Irytuje mnie to bo rower mam od niedawna. Czy wiecie może o co chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 26 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Nieodpowietrzony hamulec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 26 Maja 2016 Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Albo zasyfiona tarcza / klocki , u mnie na przodzie nawet zapowietrzona auriga jest w stanie mnie postawić , ale ja lekki jestem. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi