riker Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 MAM, DZIEKI, SZKODA ZE TYLKO 3.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ja ma tylko JEDNO zdjęcie na którym jesteśmy wszyscy- to te które zapodałem, reszta to fotki z mojego solowego piątkowego jezdzenia, chyba dla Was mało interesujące. Fotek tak mało mam bo nie było czasu na robienie zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Trzeba było zabrać Gvalchmei'a to byśmy mieli fotek całą galerię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Ja mam jeszcze fotki... ale jeszcze ich nawet nei zgralem na dysk. Dzisiaj wieczorem je sciagne, wsadze na rapida i dam Wam linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 24 Września 2006 Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Nadal czekamy na linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 25 Września 2006 Udostępnij Napisano 25 Września 2006 czekamy, czekamy i sie doczekalismy pare fotek Dayus'a wrzucilem tutaj -> http://picasaweb.google.com/mbroda/Beskidy16092006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 mam, dzieki.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Za dwa tyg. wybieramy się w tamte okolice. Może poznamy kogoś z tubylców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 No właśnie - również się na to nastawiamy z Rycerzem ... tym bardziej, że realnie myślimy o przeprowadzce w tamte okolice :030: ... i to już w miarę niebawem :wink: Pozdrówko sąsiedzkie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł żurek Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 W większość weekend’ów jeżdżę w okolicy Wisły (w ten najbliższy nie ) Chętnie pojeżdżę po górach albo na szosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.