Alvaren Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam Wraz z Toorckiem zbieramy ekipę na wyjazd do Wisły. Będzie to wyjazd 15,16,17 wrzesień. Jest to wyjazd typowo zapoznawczy NIE ŻADEN MARATON Poszukujemy osóby które dziennie pokonywałyby dystans 50-70 może trochę więcej kilometrów a ich napojem byłoby przeważnie piwko oczywiście po przejechaniu szlaku chyba że ktoś się uprze to na jego odpowiedzialność każdy zna swoje możliwości Jazda będzie typowo lajtowa żadnych szarż po prostu spokojny wypad w góry żeby trochę pojeździć, zapoznać się i pogadać. Nie znamy szlaków jakie będa pokonywane ustali się na miejscu. Co do kwater to z racji tego że nie wiemy ile będzie osób jechało najlepiej, żeby osoby, które zdecydują się na 100% dały znać do wtorku 12-go wtedy Tooreck załatwi kwatery, osoby które zgłoszą się po tym terminie będą musiały załatwić w swoim zakresie. Wstępnie cena noclegu za osobę to 20zł z łazienką, TV. Wszystko zostanie wyjaśnione w najhbliższych dniach................ Jeśli chodzi o dojazd to każdy do Wisełki dostaje sie jak chce spotykamy się w Wiśle Uzdrowisko. Godzina spotkania do ugadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 a ja dodam że wyjazd ten będzie powtórką ubiegłorocznej nad wyraz udanej wyprawy z ekipą z forum, mamy nadzieje że w tym roku wyjazd będzie równie fajny. Weterani z wyjazdu z zeszłego roku pewnie zauważą pewne podobieństwo posta zapowiadającego całe przedsięwzięcie do pewnego mocno archiwalnego tematu... aha jak już Alvaren napisał- nie planujemy wyścigowego tempa, jazda będzie raczej spokojnym tempem, wieczorami oczywiście jakiś browarek ten browarek to może już nawet wcześniej jak są jacyś chętni to prosimy o wpisywanie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 pomyslimy dam znac jak sie zdecyduje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewes Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ja wlasnie sie wybieram z Warszawy... Jade albo sobota abo niedziela gdyz wtedy mam bezposrednio ekspres, a samemu pospiechem sie nie odwarze ze sprzetem Moglbym prosic o namiary na ten nocleg (o ile jest konkretny)? Pozdrawiam PS. moim wiekiem (20l) prosze sie nie przejmowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 no....no......moze sie uda. tylko te 70 km dziennie po gorach mnie przeraza........jak sie wiecej pracuje i piastuje rodzine niz jezdzi, 50 km dziennego gorowania to dosc......... nie mowie nie, chociaz 22-24 mam wyprawe do toporzyska. zawsze moge wpasc na niedziele/badz sobote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 no no z ilością kilometrów to Alvaren zdecydowanie przesadził, w zeszłym roku udało nam się najwięcej 40km wykręcić tak więc spokojnie, ja tez kondycją w tym roku nie grzeszę wyprawa zdecydowanie rekreacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 znow nie przesadzajcie 70km spokojnie mozna w gorach zrobic nie spieszac sie zbytnio. chyba, ze jezdzi sie 5h a potem piwkuje to co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Co do noclegów to może jutro będzie cos wiadomo a co do kilosów to tak szczeliłem więc oki zmieniam na 50 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 na dzien dzisiejszy sie zgadzam.......toporzysko mi sie przesuwa o co najmniej tydzien, wiec ten weekend powinien wypalic. jestem wiec na liscie. byc moze tylko na jeden dzien, ale zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 ps. jakieś fotki z zeszłorocznego zjazdu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł żurek Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Prawię na 100% pisze się na wyjazd. Chętnie poznam forumowiczów na żywo. Pozdrawiam Ps Znam dobrz e te okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 http://www.auto-czesci-francuskie.pl/foto/wisla.html tu jest tylko skromna część wszystkich fotek z ubiegłego roku, reszta serwerów umarła... co do noclegów- dzisiaj dzwoniłem na kwatere i raczej nie będzie problemu z wynajęciem pokoju lub nawet kilku bo wrzesień jest już w Wiśle martwym sezonem i ludzi już za wiele nie ma. Kwatera mieści się w Głębcach niedaleko ostatniej stacji kolejowej. Warunki są dość spartańskie ale jest gdzie spać, pokoje sa z prysznicami i TV, jest gdzie zostawić rowery i postawić samochód. Cena to około 20 zł od osoby za nocleg (pisze około bo da się w zależności od ilości osób utargowac jakiś rabat czasami). To tyle na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Road_King Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Witam, czy wyjazd aktualny bo jakoś ucichło i czy termin jest sztywny na przyszły weekend czy może dalibyscie rade przenieść na kolejny(22-24/09)? pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 ucichło bo wszyscy trenują żeby nie wypaść blado przed innymi forumowiczami ... termin jest raczej sztywny- grafik w pracy jest taki a nie inny (przynajmniej u mnie...), i nie dam rady w inny weekend. PS. ktoś z Was zna może prognoze pogody na ten weekend ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ja moge posmigac tylko w tym terminie co jest ustalony :/ co do pogody to na razie widziałem tylko do czwartku i ma być słoneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 wyjazd w piatek rano i powrot niedziela wieczorem? bo nie wiem ile urlopu wziasc jak cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Wyjazd w piątek powrót niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 na sobote przyjade z kuzynem.........enduro bojs moze zrobcie liste obecnosci?! juz sie klaruje, ale jak pawel zurek jedzie to i jakw piatek na piwo zajezdzam...... wiec lista? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł żurek Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Ja chętnie pojadę. Niestety w piątek mogę być w Wiśle dopiero po południu. Może uda się spotkać wieczorem na jakimś piwku? W sobotę i niedziele mam nadzieje na fajną jazdę. PS Alvaren Riker doszły maile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ja z Alvarenem w zależności od okoliczności przyrody też będziemy w Wiśle dopiero po południu (lub około południa) w pesymistycznej wersji około 14-15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ja mam problem - zamowilem naped nowy i nie doszedl bo gosc jest na urlopie... a nie wiem czy stary pociagnie po gorach jeszcze... musze przemyslec sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BomBa Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 witam! niestety jeden weteran wypawy wisla 2005 odpada... niestety slub kuzyna a potem jak dojde do siebie jade do gdanska... gdyby nie zaistniale sytuacje to bym na 100% jechal!!! innym moge powiedziec ze naprawde warto jechac!!! pozdrowienia dla Bedzina i okolic!!!! Do nastepnej wspolnej wyprawy i piwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Mail doszedł jutro się porozpisuje bo dzisiaj zbtnio nie moge :/ Nie moge jechać mam z######....... amora a koszty naprawy przewyższają koszty wyjazdu które musze przeznaczy c na naprawe :/ NIE NAWIDZE SERWISÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tooreck i chłopaki sorki !!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewes Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ja welasnie wrocilem z Wisly...Moge polecic super kwatere:501098625. Cena 25zl ale stargowalismy do 22zl. Pozdro i milej zabawy-spieszcie sie bo pogoda tylko do soboty ponoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 yyy nie bierzcie na poważnie posta Alvarena... myśle że jednak coś razem wykombinujemy, jutro będzie jakieś większe info co i jak dalej... PS. jak będziesz podpalał ten serwis tak jak mówiłeś to możesz liczyć na moją pomoc PPS. przypadek Alvarena jest najlepszym przykładem że najlepiej jest wszystko przy rowerze robić samemu i nie oddawać maszynki w obce łapska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.