Skocz do zawartości

[krem przeciwUV] Jaki krem wybrać?

DarkoZZZZ

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Ja kupiłem to:

http://www.iperfumy.pl/nivea/sun-protect-refresh-spray-do-opalania-spf-30/

Koszt 40 zł, ale ogólnie słabo się nadaje, tzn bardzo dobry do ciała bo łatwo się aplikuje ale słaby jeżeli chodzi o twarz. Po pierwsze nie można psikać bezpośrednio na twarz, ze względu na oczy,więc trzeba najpierw nanieść na ręce a potem dopiero to rozsmarowywać na twarz, co jest dosyć utrudnione, bo to nie jest krem. A po drugie, spray zaraz wysycha i zostawia efekt suchej skóry , co jest mało komfortowe na twarzy i rekach. No ale nie żałuję że kupiłem, bo co do reszty ciała spray jest dosyć praktyczny... można samemu spryskać plecy, których sami byśmy nie nasmarowali. Dlatego pewnie kupię jeszcze jakiś krem, który będę stosować tylko do twarzy, a resztę ciała spryskam sprayem z Nivei.

A co do Kolastyny, to kiedyś miałem jakiś krem i bardzo słabo się rozsmarowywał, ale oni mają sporo kremów więc może ten akurat był lipny. A co do Vichy 50 to masz linka do jakieś oferty, bo nie mogę go znaleźć? Zainteresowałem się tym bo przypomniałem sobie że kiedyś od kogoś pożyczyłem krem z Vichy i był naprawę super.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...