Akossik Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Witam Jeszcze nie dawni sam zachwalałem na forum ten licznik, jednak od pewnego czasu, a konkretnie od wymiany baterii w sensorze mam z nim pewien problem. Mianowicie po dłuższym "odpoczynku" (powyżej godziny) licznik nie załapuje ruchu kołem. Wtedy wyjmuję baterię, wkładam i od nowa jest wszystko okej. Nie ma również problemu z załapaniem po krótszym "odpoczynku". Orientujecie się może z czego wynika taki problem? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diakon166 Napisano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Witam. Mam bardzo podobny problem z tym licznikiem i nie mogę sobie poradzić. Udało ci się ogarnąć ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzaczek82 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Witam podepnę się żeby nie zakładać kolejnego tematu.Czy ten licznik jak przejdzie w stan spoczynku to powinien działać po przekręceniu koła?Bo ja muszę nacisnąć przycisk i dopiero zaczyna działać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.jestemJAKmotyl Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 cześć, mam sigmę 8.12 i od nowości nigdy sama się nie włącza od ruchu, zawsze muszę ją uruchomić przyciskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.