flamner Napisano 24 Maja 2016 Napisano 24 Maja 2016 Hej, mam już mtb, szosę i singlespeeda, ale dalej czuje że żaden z tych rowerów nie pasuje mi w 100%, chcę więc złożyć kolejny. Tym razem chciałbym żeby był to rower uniwersalny, nadający się na codzienny dojazdy do pracy, po mieście i w dłuższe trasy, na asfalt, szuter, albo jeszcze trudniejszy teren. Celuje coś w rodzaju przełaja/trekkinga, rama cromo, koła 28, hamulce cantilever, kierownica pewnie baran, fajnie jak by były mocowania pod bagażniki(przód/tył), napęd może 1x10? Jakiej ramy szukać, jaka geometria i rozmiar będzie odpowiedni? Chciałbym żeby pozycja do jazdy była dość wygodna, żeby bez problemu można było łykać kilometry, ale również w razie potrzeby rozpędzić się do 40km/h. Nie wiem czy to odpowiedni temat, ale chciałbym kupić już jakaś bazę i zacząć ją przygotowywać pod siebie.
Marjanek Napisano 24 Maja 2016 Napisano 24 Maja 2016 chyba nie istnieje taki rower jak Ty potrzebujesz. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Mod Team durnykot Napisano 24 Maja 2016 Mod Team Napisano 24 Maja 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.