never_ever Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Cześć Ostatnio wreszcie zamontowałam fotelik dziecięcy do roweru. W rowerze mam taką zwykłą, pojedynczą stopkę i teraz chciałabym zamienić ją na podwójną centralną, aby móc na spokojnie postawić rower i wyjąć malucha z fotelika. Na razie opieram rower o siebie, co przy ruchliwym dziecku nie wydaje mi się dobrą opcją. Jaką stopkę kupić? Dodam, że mam damski trekkingowy rower z 28 calowymi kołami. Z góry dzięki za rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Takie cuś http://allegro.pl/podnozek-stopka-podporka-rowerowa-podwojna-i6174771096.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Powitoł Wożę 4letnią Córkę w foteliku nad tylnym kołem z bujanym uchwytem i tak już od dwóch lat. NIE poważyłbym się zostawić roweru na jakiejkolwiek podnóżce nawet na takiej podwójnej a montaż takiej rozważałem. Potrafiła tak zabujać, że przy przednim kole w dosyć wysokim stojaku rowerowym rower kładł się na bok. Trzeba było tylne kółko w ten stojak włożyć, wtedy było OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.