Gryzon Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Witam! Ciekawi mnie czy jest ktoś z moich okolic, jeśli tak to się wpisujcie Pozdrawiam!
nsx Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 Witam! Ciekawi mnie czy jest ktoś z moich okolic, jeśli tak to się wpisujcie Pozdrawiam! tak okolice Zamościa(roztocze środkowe) pozdrawiam
Gryzon Napisano 14 Września 2006 Autor Napisano 14 Września 2006 O witam, witam! W końcu, już myślałem, że nikogo stąd niema Pozdro!
kielon Napisano 14 Września 2006 Napisano 14 Września 2006 A ja mam na roku chyba ze 20 osób z okolic Zamościa .
nsx Napisano 14 Września 2006 Napisano 14 Września 2006 To spoko A co to za kierunek że aż tyle osób z okolic Zamoscia? Ja też sie dziwie że tak mało ludzi jest z okolic Zamościa wkońcu Roztocze to wymarzone miejsce do jazdy jest tu tyle róznych opcji Dużo lasów a nie tylko asfalty i betony:) Spotykam tu tylu ludzi z róznych częsci Polski którzy są zachwyceni roztoczem a Zwłaszcza jezeli chodzi o zwiedzanie go i jazde po nim rowerm. Zapraszam na Roztocze? Pozdro:)
matti448 Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 Witam, 5 km od centrum można zaliczyć do Zamościa, co? pozdro dla wszystkich
Szpunio18 Napisano 3 Października 2006 Napisano 3 Października 2006 Siema, ja tez jestem z Roztocza ale nie widze zeby ktos bardziej zawodowo jezdzil na rowerze przewaznie rekreacja. Jakby sie szykowal jakis rajdzik w okolicach Zwierzynca to moge dolaczyc do szeregu. Naraska
kielon Napisano 3 Października 2006 Napisano 3 Października 2006 To spoko A co to za kierunek że aż tyle osób z okolic Zamoscia? Ja też sie dziwie że tak mało ludzi jest z okolic Zamościa wkońcu Roztocze to wymarzone miejsce do jazdy jest tu tyle róznych opcji Dużo lasów a nie tylko asfalty i betony:) Spotykam tu tylu ludzi z róznych częsci Polski którzy są zachwyceni roztoczem a Zwłaszcza jezeli chodzi o zwiedzanie go i jazde po nim rowerm. Zapraszam na Roztocze? Pozdro:) Zarządzanie i Marketing na Akademii Rolniczej w Krakowie .
nsx Napisano 6 Października 2006 Napisano 6 Października 2006 Zarządzanie i Marketing na Akademii Rolniczej w Krakowie . Tak też myślałem pewnie też sporo jest na leśnictwie:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.