montell81 Napisano 23 Maja 2016 Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Jestem w trakcie kompletowania napędu 2x10 (przerzutki XTR, korba i kaseta XT). Zakupiłem już łańcuch Campagnolo Veloce c10, ale znalazłem własnie w necie opinie, że niekoniecznie te łańcuchy sprawnie współpracują w systemie dyna sys. Jak to wygląda z Waszej praktyki? Jeżeli występują jakieś problemy to jeszcze mógłbym nową Campę odsprzedać i kupić XTR. Bardzo bym prosił o szybkie odpowiedzi, bo napęd już do mnie napływa i w najbliższych dniach będę go montował. Dziękuję z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 23 Maja 2016 Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Znajomy używa od dłuższego czasu pełnego XT 3x10 i łańcucha C10 Record. Wszystko śmiga jak należy, zero problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 23 Maja 2016 Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 U mnie C10 kręci się na kasecie SLX (HG81) i wsio działa OK. 1x10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 23 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 W pierwszym poscie i tytule była pomyłka. Zakupiłem record c10. Ale dziękuję, że mnie uspokoiliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.