mariaro91 Napisano 22 Maja 2016 Napisano 22 Maja 2016 Witam. Dokładnie w zeszły piątek przyjechał do mnie nowy rower do dirtu (kross spade 2013). I co jakiś czas mam pewną niedogodność. A mianowicie - tak jakby brud się dostawał na łańcuch lub zębatki i zwiększał opór pedałowania a po chwili słychać jakieś brzdęgnięcie i jest ok. Nie dzieje się to systematycznie. Wczoraj na 6 godzinnej jeżdzie miało to efekt z 5-6 razy. Nie mam pewności czy to brud poprostu to jest moje odczucie. Wczoraj nałożyłem nowy smar na łańcuch i nadal to się dzieje, najczęsciej gdy pedałuję stojąc na rowerze. Czy jest się czym przejmować? (Sprocket 25t, driver 10t, zdrowo napięte).
Mod Team safian Napisano 22 Maja 2016 Mod Team Napisano 22 Maja 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.