shaqgy Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Kupiłem Hexagona v6 i planuje skromne odchudzenie dla lepszych predkości na trasie. Z tego co wyczytałem najlepiej odciazyć koła, co więcej podobno największe znaczenie mają gramy na obwodzie (opona detka obręcz). Pytam więc co proponujecie zmienić i na co? jezdze 60% asfalt (na dojazd do) 40% las. koła krossa hexagona v6: obręcze Alexrims X2100 opony Kenda K901/K902 26x1.95 hmm.. reszty ze swiecą szukać ale chętnie zobaczyłbym wasze PROpozycje lekkich dętek... (jeśli są jakieś ciężkie) z góry dziękuję.
specjalized Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 kup dętki lżejsze, maxis superlite czy jakoś tak, ważą 123g (chyba) a te co masz to pewnie jakieś najzwyklejsze ważące minimum 200g odchudzisz sobie minimum 150g w sumie według mnie obgręczy chyba się nie opłaca wymieniać, za dużo roboty, duże koszty, lepiej zajeździć te co masza później kupić lżejsze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.