Chciałbym kupić rower górski do 1500 zł. Najlepiej gdyby był łatwo dostępny w sklepie stacjonarnym i nie było problemu z serwisem (sam nie wiem co przez to rozumiem, uprzedzam nauczony doświadczeniem z innych dziedzin). Użytek - przewóz do pracy i w inne miejsca, wypady rekreacyjne, miasto ale też lekki teren. Jeździłbym prawie codziennie praktycznie. Fajnie jakby był bezawaryjny i solidny.
Pytanie
Gość Mamut
Witam.
Chciałbym kupić rower górski do 1500 zł. Najlepiej gdyby był łatwo dostępny w sklepie stacjonarnym i nie było problemu z serwisem (sam nie wiem co przez to rozumiem, uprzedzam nauczony doświadczeniem z innych dziedzin). Użytek - przewóz do pracy i w inne miejsca, wypady rekreacyjne, miasto ale też lekki teren. Jeździłbym prawie codziennie praktycznie. Fajnie jakby był bezawaryjny i solidny.
Model jaki wpadł mi w oko - http://www.go-sport.pl/rowery-gorskie/3106-esprit-r1.html
Nada się? Oczywiście inne propozycje jak najbardziej wchodzą w grę, po to m.in. założyłem ten wątek.
Fajną sprawą jest możliwość zablokowania amortyzatorów, szkoda że ten model tego nie ma. Poza tym jednak wydaje się ok. Co radzicie?
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.