Kubam00 Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Witam! Jakos rok temu, odwiedzalem to forum i zakladalem temat o wyborze roweru, po czym przestalem sie odzywac na forum, lecz ciagle sledzilem... No i nadal mam "chec" na rower przelajowy. Wybralem Accent CX-ONE i mam pytania. 1. Czy od roku, nadal "goruje" accent cx one wsrod przelajow do 3000? (Dla tych co maja "wiecej czasu" ) Na roznych stronach mozna kupic accent cx one, lecz niektore maja inne podzespoly. Czy ktos jakby mial czas, zebrac ktore z tych wszystkich w tym rowerze, sa najlepsze? (Link do roweru albo wymienic dobre podzespoly?) Bylbym wdzieczny za pomoc, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 fabryczny cx one od accenta jest tylko w jednej wersji na sorze od siebie polecam ten sklep , kupowałem tam samą ramę cx one i kilka części.Najlepiej napisać do nich mail , czy mają dany rozmiar. http://biostern.abstore.pl/przelajowe,c97,pl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zierek Napisano 23 Maja 2016 Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Z CX-ONE jest problem - brak dostępności. Dowiadywałem się w zeszłym tygodniu i rowery najwcześniej będą dostępne pod koniec sierpnia. Pozostaje czekać lub składać rower samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.