majster Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 jak w temacie . jeśli był już taki temat to musiałem go przeoczyć - proszę o link do niego.
Blue Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Ja nie zakladam nic... jade normalnie w stroju kolarskim... nawet zadnych kurtek itp bo sie zmniejsza oddychalnosc- jezdzilem tak nawet z wiatrem przy 15*C i dosc mocnych opadach i bylo ok. tzn caly czas byłem mokry, ale przynajmniej nie przegrzany . ni emam jakichs strasznie dlugich wlosow to moze mi nie przeszkadza jak są mokre .
Horb Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Nic nie zakładam. Pada to pada i tyle Natomiast gdy robi sie zimno to wtedy jak najbardziej specjalną czapeczkę pod kask sie zakłada.
Pacmen_89 Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 W deszczu pod kask nic nie zakładam bo dużo wody przez kask na głowe nie idzie a w zime albo czapeczke jak to wyżej napisał Horb albo w moim przypadku opaska tylko aby w uszy nie marzło ;]
Kriss Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Jak pada deszcz to nic na głowę nie zakładam - oprócz kasku
majster Napisano 5 Września 2006 Autor Napisano 5 Września 2006 dobry sposób na mycie głowy . pół biedy kiedy deszcz jest ciepły. no szkoda, że nie macie na to jakiegoś patentu. btw: ja w zimie czasem używam cienkiego szalika przewiązanego przez głowę pod kaskiem. full profeska ale działa. tylko nie na deszcz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.