majster Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 jak w temacie . jeśli był już taki temat to musiałem go przeoczyć - proszę o link do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ja nie zakladam nic... jade normalnie w stroju kolarskim... nawet zadnych kurtek itp bo sie zmniejsza oddychalnosc- jezdzilem tak nawet z wiatrem przy 15*C i dosc mocnych opadach i bylo ok. tzn caly czas byłem mokry, ale przynajmniej nie przegrzany . ni emam jakichs strasznie dlugich wlosow to moze mi nie przeszkadza jak są mokre . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horb Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Nic nie zakładam. Pada to pada i tyle Natomiast gdy robi sie zimno to wtedy jak najbardziej specjalną czapeczkę pod kask sie zakłada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 W deszczu pod kask nic nie zakładam bo dużo wody przez kask na głowe nie idzie a w zime albo czapeczke jak to wyżej napisał Horb albo w moim przypadku opaska tylko aby w uszy nie marzło ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Jak pada deszcz to nic na głowę nie zakładam - oprócz kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2006 dobry sposób na mycie głowy . pół biedy kiedy deszcz jest ciepły. no szkoda, że nie macie na to jakiegoś patentu. btw: ja w zimie czasem używam cienkiego szalika przewiązanego przez głowę pod kaskiem. full profeska ale działa. tylko nie na deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.