CyberArmi Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Witam mam małe pytanko ponieważ miałem wcześniej amor z rurą sterową 17 cm i teraz kupiłem nowy amor z sterówką 16,5 cm.I tu moje pytanie czy bendą jakieś problemy z założeniem tego amorka i czy trzeba będzie zrobić coś więcej źeby go założyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vdcmike Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Jak już kupiłeś to przymierzyć i będzie widać. Górna śruba ściskająca na mostku jak jest powyżej od biedy na równo z końcem rury sterowej to będzie ok. Jeśli nie to można zmienić/wyjąć podkładkę spod mostka (jeśli jakieś są). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emremigiusz Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Jak są podkładki lub jedna podkładka która ma około 5mm grubości to problemu nie ma, bo po prostu jej nie założysz. Problem będzie gdy podkładek przy owych 17 centymetrach nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyberArmi Napisano 29 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Okej dziękuje wam.Niezałożyłem jednej podkładki.Jeszcze raz dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.