jurekrybak Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 witam...jestem nowym uzytkownikiem..i domyslam się że juz było pewnie wiele takich tematów.... ale mam dylemat..... bo zaczynam jezdzic dirt, street, i czasami lekki DH jezdze na ramie bigg`ns 17,5`(GF Opie) i własnie chcem wymienić koła...tylko sie zastanawiam czy brać 24` czy 26` myśle o tych obręczach : dartmoor blizzard co o nich sądzicie???...no i kluczwe pytanie jaki będzie lepszy rozmiar?? a tak a propo`s... myślałem żeby złożyć te koło na single speed i myślałem o piaście NS Coaster mimo tego że cześć pytania odbiega od tematu..to jednak prosze o pomoc;] z góry dzieki:))
Paviarotti Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 Jesli mialbym teraz kupowac i miałbym tarcze na tyle to bym zakupil 24". Dobra geometria, wytrzymalsze od 26" i fajnie wyglądają
jurekrybak Napisano 5 Września 2006 Autor Napisano 5 Września 2006 a nie lepszy by były np vuelty dh 24`?? czy jeszcze jakieś inne propozyje?? sory ze tak pytam...ale kasy zbyt duzo nie mam...a jak chcem kupić to żeby mi troche wytrzymały:D
kowal119 Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 24" są dobre do streetu itp. lecz do normalnej jazdy jest ciężko. Słabo wybierają nierówności, małe przełożenie
Paviarotti Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 No własnie taką jazde preferuje autor tematu. Wiadomo ze w XC tak sie nie stosuje bo tam nie ma takiej potrzeby
jurekrybak Napisano 5 Września 2006 Autor Napisano 5 Września 2006 spokojnie spokojnie:)) chodzi mi głównie o dirt, street i ewentualnie jakieś zjazdy:D wiec czy macie jakieś propozycje innych obreczy 24`???;>(raczej w przedziale cenowym tym co dartmoor 70zl:))
Ogór Napisano 22 Września 2006 Napisano 22 Września 2006 24" http://allegro.pl/item128411181_double_tra...cham_opona.html tu jest super okazja
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.