supergdynia Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 koniec TdF czas pokrecic Ano trzeba , trochę popadało i nie ma już takiej Sahary ( na razie )
GdyniaBiker Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 No dzięki, dzięki za jazdę, widzę, że będę musiał się skupić na jednym sporcie, żeby nadążać, ale czego się nie robi dla roweru
GdyniaBiker Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 Prognozy bardzo niezachęcające i nieprzewidywalne, przejechać się krótko to co innego, ale zanim się dotrze na ustawkę, to już może być ulewa. Chyba trzeba będzie na razie obserwować nimbusy Na chwilę obecną moje dane mówią, że w piątek powinno być ok, ale dokładniej będzie wiadomo, jak się trochę zbliżymy do tego terminu..
morganfriman Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 e tam mieczaki co sie deszczu boicie ja jestem za wtorkiem czwartkiem i weekendem tzn.sobota na polwysep bede smigal i po drodze kumpla na polmaratonie w Pucku dopingował ps.wlasnie sprawdzilem pogode na new.meteo i nie wiem gdzie Wy deszcz widzicie. proponuje we wtorek skm o 10 z gd.gł do wejherowa. Tam sie wbijamy na czarny szlak i 50 pare km lasami gora/dół lecimy do gdyni redlowa kto chetny dac znac
GdyniaBiker Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Mój widelec boi się deszczu To w Pucku są maratony ? Aa, biegowy pewnie? A poprzednio new meteo miało rację?
morganfriman Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 wczoraj miało i nie zmokłem. Półmaraton biegowy Nie pękaj damy rade czarny szlak nie taki straszny jak go malują
Agamtb Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Tak w Pucku jest półmaraton, czyli 21,97 km, generalnie bardzo fajna i klimatyczna impreza, choć trasa do najłatwiejszych nie należy. Czarny szlak nie jest wcale taki straszny... Są milusie podjazdy.
Agamtb Napisano 27 Lipca 2010 Napisano 27 Lipca 2010 A może ktoś by się pisał na przejażdżkę jutro w godzinach porannych? Właśnie czarnym szlakiem z Wejherowa do Gdyni...? Chociaż ja mogę się dostosować, nie chce mi się samej jeździć.
GdyniaBiker Napisano 27 Lipca 2010 Napisano 27 Lipca 2010 Aga, mi się dobrze zdaje, że należysz do tych rzadkich i wyjątkowych kobiet, które oprócz wielu innych zalet, mają też tą, że zasuwają jak motorek niezależnie, czy z górki, czy pod górę? Innymi słowy w naszym społeczeństwie facetowi zawsze jest głupio być objechanym przez kobietę Hm, ja czekam na pogodę, bo chwilowo deszcz nie służy mojemu sprzętowi.. Wiem, że nie jest taki straszny, całkiem ok. Ale bardziej milusie są niektóre zjazdy
morganfriman Napisano 27 Lipca 2010 Napisano 27 Lipca 2010 A może ktoś by się pisał na przejażdżkę jutro w godzinach porannych? Właśnie czarnym szlakiem z Wejherowa do Gdyni...? Chociaż ja mogę się dostosować, nie chce mi się samej jeździć. z Mikołajem mieliśmy jechać dziś i deszcz który nie spadł nas wystraszył. Proponuje ruszyć w czwartek. Nawet jeśli będą zapowiadać jakieś przelotne opady. Mikołaj siatki założysz na amorka i da rade(albo jakieś inne zabezpieczenie)
Agamtb Napisano 28 Lipca 2010 Napisano 28 Lipca 2010 Aga, mi się dobrze zdaje, że należysz do tych rzadkich i wyjątkowych kobiet, które oprócz wielu innych zalet, mają też tą, że zasuwają jak motorek niezależnie, czy z górki, czy pod górę? Oooo tak mi mów, łechtasz próżną stronę mojej kobiecej natury Zjazdy może i są milusie, ja jednak wolę podjeżdżać. Na zjazdach wychodzą moje braki w technice jazdy, poza tym chyba jestem cykor i mam opory przed takim zjeżdżaniem na maxa. A wiadomo, że czasem wręcz lepiej puścić hamulce i od razu mimo prędkości jest bezpieczniej. Biegałam wczoraj po czarnym szlaku w okolicach Redy, błota spoooro. Moja koleżanka też tam biegała, nawet jakiegoś bikera spotkała po drodze. Dziś to już nawet mnie deszcz odstraszył ;/ Idę biegać, chyba się przejaśnia.
GdyniaBiker Napisano 28 Lipca 2010 Napisano 28 Lipca 2010 Mikołaj siatki założysz na amorka i da rade(albo jakieś inne zabezpieczenie) Siatki to wymyśliłem, a to inne zabezpieczenie, to spróbuj założyć, jak masz pomysł No teraz to już chyba nie będą opady przelotne, za to w piątek ma być dużo lepiej.Oooo tak mi mów, łechtasz próżną stronę mojej kobiecej natury Wolisz podjazdy - no to się potwierdza ^^ No wiesz, już samo "idę biegać, chyba się przejaśnia" w ustach kobiety brzmi niesamowicie Spotkać jakąś sportowo nastawioną, to nawet w pogodny dzień jest sztuka.
Agamtb Napisano 28 Lipca 2010 Napisano 28 Lipca 2010 Pobiegałam, przemokłam, pies też mi przemókł... Jutro kolejne podejście do roweru. Muszę w końcu "dotrzeć" hamulce. A w lesie są takie kałuże i błoto, że ich wymijanie nie za bardzo ma sens.
morganfriman Napisano 29 Lipca 2010 Napisano 29 Lipca 2010 A w lesie są takie kałuże i błoto, że ich wymijanie nie za bardzo ma sens. podczas wymijania skill rośnie
Gość Napisano 29 Lipca 2010 Napisano 29 Lipca 2010 Hmm witam wszystkich.Jeśli ktoś będzie chciał się ze mną umówić to zapraszam.Bo będę w Smołdzińskim lesie od 2 sierpnia .Co wy na to ?
Agamtb Napisano 29 Lipca 2010 Napisano 29 Lipca 2010 podczas wymijania skill rośnie O kurcze, racja.... A tak z innej beczki - dziś po raz pierwszy odwiedziłam Decathlona. Z rzeczy rowerowych kupiłam buty spd - czarne Rockrider. Wzięłam ostatni rozmiar 39 i są po prostu idealnie dopasowane. A teraz stoją tak sobie i patrzą na mnie...chyba muszę przetestować w terenie No i zapłaciłam 149,00 zamiast 299,00. Kupiłam też rękawiczki zimowe i też nieźle przecenione.
szefix Napisano 29 Lipca 2010 Napisano 29 Lipca 2010 A dużo rzeczy jest przeceniona??? Buty mam ale szukam jakiś rękawiczek letnich/jesiennych. Może jakieś ciuszki ????
Agamtb Napisano 29 Lipca 2010 Napisano 29 Lipca 2010 A dużo rzeczy jest przeceniona??? Buty mam ale szukam jakiś rękawiczek letnich/jesiennych. Może jakieś ciuszki ???? Na męskie szczerze mówiąc nie patrzyłam... Ale...byłam z koleżanką z Sosnowca (a w Sosnowcu jest Decathlon) i patrząc na nasze ceny stwierdziła, że generalnie u nich jest drożej. Rękawiczek było trochę, ale generalnie dość przebrane. Z koszulkami szału nie było.
szefix Napisano 30 Lipca 2010 Napisano 30 Lipca 2010 Aga - dziękuję bardzo za info. Może jakaś ustawka na niedziele???? Dzisiaj i w sobotę maluję pokój dzieciaczków.
Agamtb Napisano 30 Lipca 2010 Napisano 30 Lipca 2010 Niedziela z rana? Ale z rana to nie koło 12.00, tylko bardziej koło 9.00 Ja na 100% będę jeździła, lasy od Gdyni po Wejherowo - jest mi w sumie wszystko jedno gdzie dokładnie.
kokoss Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 No i co? Temat umarł? Może coś w tym tygodniu. Sam miałem zamiar jechać czerwony szlak z sopotu do wejherowa tylko zastanawiam się na ile to ma sens bo trasa jest dosyć łatwa. Jak są jacyś chętni to możemy się zgadać. Ew mogę nawet jechać w drugą stronę.
morganfriman Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 No i co? Temat umarł? Może coś w tym tygodniu. Sam miałem zamiar jechać czerwony szlak z sopotu do wejherowa tylko zastanawiam się na ile to ma sens bo trasa jest dosyć łatwa. Jak są jacyś chętni to możemy się zgadać. Ew mogę nawet jechać w drugą stronę. to pojedz czarnym z gdyni do wejherowa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.