Skocz do zawartości

[ustawki] jak ? kiedy ? i gdzie ?

Hellsing

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Prognozy bardzo niezachęcające i nieprzewidywalne, przejechać się krótko to co innego, ale zanim się dotrze na ustawkę, to już może być ulewa. Chyba trzeba będzie na razie obserwować nimbusy :D

Na chwilę obecną moje dane mówią, że w piątek powinno być ok, ale dokładniej będzie wiadomo, jak się trochę zbliżymy do tego terminu..

Napisano

e tam mieczaki co sie deszczu boicie ;) ja jestem za wtorkiem czwartkiem i weekendem :) tzn.sobota na polwysep bede smigal i po drodze kumpla na polmaratonie w Pucku dopingował :P

ps.wlasnie sprawdzilem pogode na new.meteo i nie wiem gdzie Wy deszcz widzicie. proponuje we wtorek skm o 10 z gd.gł do wejherowa. Tam sie wbijamy na czarny szlak i 50 pare km lasami gora/dół lecimy do gdyni redlowa :) kto chetny dac znac :D

Napisano

Tak w Pucku jest półmaraton, czyli 21,97 km, generalnie bardzo fajna i klimatyczna impreza, choć trasa do najłatwiejszych nie należy.

Czarny szlak nie jest wcale taki straszny... :down: Są milusie podjazdy.

Napisano

A może ktoś by się pisał na przejażdżkę jutro w godzinach porannych? Właśnie czarnym szlakiem z Wejherowa do Gdyni...? Chociaż ja mogę się dostosować, nie chce mi się samej jeździć.

Napisano

Aga, mi się dobrze zdaje, że należysz do tych rzadkich i wyjątkowych kobiet, które oprócz wielu innych zalet, mają też tą, że zasuwają jak motorek niezależnie, czy z górki, czy pod górę? Innymi słowy w naszym społeczeństwie facetowi zawsze jest głupio być objechanym przez kobietę :)

Hm, ja czekam na pogodę, bo chwilowo deszcz nie służy mojemu sprzętowi..

Wiem, że nie jest taki straszny, całkiem ok. Ale bardziej milusie są niektóre zjazdy :thumbsup:

Napisano

A może ktoś by się pisał na przejażdżkę jutro w godzinach porannych? Właśnie czarnym szlakiem z Wejherowa do Gdyni...? Chociaż ja mogę się dostosować, nie chce mi się samej jeździć.

z Mikołajem mieliśmy jechać dziś i deszcz który nie spadł nas wystraszył. Proponuje ruszyć w czwartek. Nawet jeśli będą zapowiadać jakieś przelotne opady. Mikołaj siatki założysz na amorka i da rade(albo jakieś inne zabezpieczenie) :icon_cool:

Napisano

Aga, mi się dobrze zdaje, że należysz do tych rzadkich i wyjątkowych kobiet, które oprócz wielu innych zalet, mają też tą, że zasuwają jak motorek niezależnie, czy z górki, czy pod górę?

Oooo tak mi mów, łechtasz próżną stronę mojej kobiecej natury :)

Zjazdy może i są milusie, ja jednak wolę podjeżdżać. Na zjazdach wychodzą moje braki w technice jazdy, poza tym chyba jestem cykor i mam opory przed takim zjeżdżaniem na maxa. A wiadomo, że czasem wręcz lepiej puścić hamulce i od razu mimo prędkości jest bezpieczniej.

Biegałam wczoraj po czarnym szlaku w okolicach Redy, błota spoooro. Moja koleżanka też tam biegała, nawet jakiegoś bikera spotkała po drodze.

Dziś to już nawet mnie deszcz odstraszył ;/ Idę biegać, chyba się przejaśnia.

Napisano
Mikołaj siatki założysz na amorka i da rade(albo jakieś inne zabezpieczenie) :)
Siatki to wymyśliłem, a to inne zabezpieczenie, to spróbuj założyć, jak masz pomysł :D No teraz to już chyba nie będą opady przelotne, za to w piątek ma być dużo lepiej.

Oooo tak mi mów, łechtasz próżną stronę mojej kobiecej natury :D

Wolisz podjazdy - no to się potwierdza ^^ No wiesz, już samo "idę biegać, chyba się przejaśnia" w ustach kobiety brzmi niesamowicie :D Spotkać jakąś sportowo nastawioną, to nawet w pogodny dzień jest sztuka.
Napisano

Pobiegałam, przemokłam, pies też mi przemókł...

Jutro kolejne podejście do roweru. Muszę w końcu "dotrzeć" hamulce.

A w lesie są takie kałuże i błoto, że ich wymijanie nie za bardzo ma sens.

Napisano

Hmm witam wszystkich.Jeśli ktoś będzie chciał się ze mną umówić to zapraszam.Bo będę w Smołdzińskim lesie od 2 sierpnia :wallbash::).Co wy na to ?

Napisano

podczas wymijania skill rośnie :);)

O kurcze, racja....

A tak z innej beczki - dziś po raz pierwszy odwiedziłam Decathlona. Z rzeczy rowerowych kupiłam buty spd - czarne Rockrider. Wzięłam ostatni rozmiar 39 i są po prostu idealnie dopasowane. A teraz stoją tak sobie i patrzą na mnie...chyba muszę przetestować w terenie :)

No i zapłaciłam 149,00 zamiast 299,00.

Kupiłam też rękawiczki zimowe i też nieźle przecenione.

Napisano

A dużo rzeczy jest przeceniona??? Buty mam ale szukam jakiś rękawiczek letnich/jesiennych. Może jakieś ciuszki ????

Napisano

A dużo rzeczy jest przeceniona??? Buty mam ale szukam jakiś rękawiczek letnich/jesiennych. Może jakieś ciuszki ????

Na męskie szczerze mówiąc nie patrzyłam...

Ale...byłam z koleżanką z Sosnowca (a w Sosnowcu jest Decathlon) i patrząc na nasze ceny stwierdziła, że generalnie u nich jest drożej.

Rękawiczek było trochę, ale generalnie dość przebrane. Z koszulkami szału nie było.

Napisano

Aga - dziękuję bardzo za info.

Może jakaś ustawka na niedziele???? Dzisiaj i w sobotę maluję pokój dzieciaczków.

Napisano

Niedziela z rana? Ale z rana to nie koło 12.00, tylko bardziej koło 9.00 :wallbash:

Ja na 100% będę jeździła, lasy od Gdyni po Wejherowo - jest mi w sumie wszystko jedno gdzie dokładnie.

• 3 tygodnie później...
Napisano

No i co? Temat umarł? Może coś w tym tygodniu. Sam miałem zamiar jechać czerwony szlak z sopotu do wejherowa tylko zastanawiam się na ile to ma sens bo trasa jest dosyć łatwa. Jak są jacyś chętni to możemy się zgadać. Ew mogę nawet jechać w drugą stronę.

Napisano

No i co? Temat umarł? Może coś w tym tygodniu. Sam miałem zamiar jechać czerwony szlak z sopotu do wejherowa tylko zastanawiam się na ile to ma sens bo trasa jest dosyć łatwa. Jak są jacyś chętni to możemy się zgadać. Ew mogę nawet jechać w drugą stronę.

to pojedz czarnym z gdyni do wejherowa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...