GdyniaBiker Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 Dzikie - brzmi podniecająco bardzo Morgan, strasznie skomplikowane te wykresy, nie wiem, co na nich jest, ale mój system wczesnego ostrzegania pokazuje znośną pogodę
morganfriman Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 Morgan, strasznie skomplikowane te wykresy, nie wiem, co na nich jest, ale mój system wczesnego ostrzegania pokazuje znośną pogodę wykresy mowia ze od 5 rana jutro zacznie spadac gwaltownie wilgotnosc pow po czym zaczna sie opady od 11-17 najczesciej przelotne lub takie siapienie... a w niedziele to juz deeeszcz i rosnaca wilgotnosc powietrza. temp wysoka jak zwykle. tylko ze w tv mowia o super bezchmurnej pogodzie (TVN) zobaczymy jutro kto ma racje ;p
szefix Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 Pani i Panowie jakby doszło już do takiej ustawki to czy ma ktoś pompkę do amortyzatora (TORA), co bym mógł sobie pod pompować byłbym bardzo wdzięczny za 5 minutową pożyczkę - na razie wypstrykałem się na SPD + buciorki i Żonka zabrania wydawać na rower kaski heheheh Z dobrych i sprawdzonych źródeł wiem że jutro powinno zacząć padać dopiero późnym popołudniem - może pod wieczór. także można wyskoczyć na rower. CO do Trasy to na początek proponuję coś łatwego coby zapoznać się z naszymi możliwościami.
morganfriman Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 ja jutro ide bankowo. pewnie z domu rusze 11-12 (blizej 11). Wiec chetni dac znac to sie ustawimy
supergdynia Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 Ja juto tez bede szedł pewnie , ale preferuje tak po 15 ( jednak ma padać ) . Bo 11-12 najgorsze słońce
morganfriman Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 ja pojdziesz po 15 to przed deszczem sie nie wyrobisz. oj tam slonce w lesie go nie czuc i tak ma byc jutro chlodniej niz w poprzednich dniach.
GdyniaBiker Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 No to klasyczna polska zgoda, ja bym startował o 10, gdzieś jeśli w ogóle Po południu nie będzie słońca w zenicie, ale pewnie zrobi się parno. Jeden pies. Ja też wróżę opady na 18ą, ale wolałbym nie sprawdzić na własnej skórze..
supergdynia Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 To o 11 wtedy Gdzie sie zgadujemy i skąd ruszamy? Co do pompki Szefix to sam mam Rebe dmuchaną a pompki nie posiadam ;a mogła by być miększa
morganfriman Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 ja mam pompke. jak chcecie to wezme (ale ten 1 raz ) no ja myslalem 11.30 (i tak sie umowilem z GdyniaBiker pod hala widowiskowo-sportowa ale prosze o potwierdzenie ze mam wziac pompke bo bez sensu jej wozic nie bede moj numer jakby co 513151017
GdyniaBiker Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 Ok, ja będę z puchatym o godzinie zero w punkcie x
puchaty Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 Będę na 99%. Pompki do amorka niestety nie potrzebuję
supergdynia Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 ja mam pompke. jak chcecie to wezme (ale ten 1 raz ) no ja myslalem 11.30 (i tak sie umowilem z GdyniaBiker pod hala widowiskowo-sportowa ale prosze o potwierdzenie ze mam wziac pompke bo bez sensu jej wozic nie bede moj numer jakby co 513151017 Co do pompki to raczej nie bierz bo Szefix nic nie napisal ze jedzie
kipps Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 pod którą halą się spotykacie: http://www.trojmiasto.pl/s/hala+widowiskowo-sportowa/ ?
supergdynia Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 pod którą halą się spotykacie: http://www.trojmiasto.pl/s/hala+widowiskowo-sportowa/ ? Nie, pod halą w Gdyni,blisko stadionu Arki
morganfriman Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 przy hali miedzy NARODOWYM STADIONEM RUGBY (hahahah ) a Centrum Handlowym Wzgorze pod hala na ktorej rosnie trawa (jak to brzmi )
kipps Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 To dziś już z Gdańska nie zdążę tam dojechać, może innym razem się dołączę....
supergdynia Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 Jak nie zdążysz masz 1,5h skm do Redłowa też można Jaaaki skwar na dworzu nie idzie wyrobić , a na deszcz niezbyt sie zanosi
morganfriman Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 Jaaaki skwar na dworzu nie idzie wyrobić , a na deszcz niezbyt sie zanosi ja zawsze wierzylem new.meteo a oni uparcie pokazuja ze bedzie podac od ok.1 juz.... wiec moze byc ciekawie
szefix Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 Chłopaki przepraszam. Wczoraj około 22 zadzwonił Teściu i poprosił o dodatkową parę rąk do pracy. W domu zlądowałem dziś o 07:30 rano Także musiałem się położyć spać bo wracając samochodem to o mało co a nie zasnąłem za kierownicą. Będę pilotował ten temat i na 1000 % zjawię się na następną ustawkę. A miałem taką ochotę pojeździć. Morganfriman - dziękuję za odzew z pompką - niestety jak pisałem wyżej nie udało się dotrzeć.
GdyniaBiker Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 Chcesz powiedzieć, że zdradziłeś nasz syndykat z teściem ? Ok, następny raz pewnie niedługo. Można by np wsiąść w ciuchciąg i za kilka talarów dojechać na kaszuby z pominięciem ruchliwej dojazdówki szosą. No i tam pośmigać, terenem, czy szutrami, czy asfaltem. Wsie, goniące psy, zapach nawozu naturalnego, kwieciste łąki, kręgi kamienne i takie klimaty I zatrzymać się na dobrą rybkę nad jeziorem Ostrzyckim np. O!
morganfriman Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 Można by np wsiąść w ciuchciąg i za kilka talarów dojechać na kaszuby z pominięciem ruchliwej dojazdówki szosą. No i tam pośmigać, terenem, czy szutrami, czy asfaltem. Wsie, goniące psy, zapach nawozu naturalnego, kwieciste łąki, kręgi kamienne i takie klimaty I zatrzymać się na dobrą rybkę nad jeziorem Ostrzyckim np. O! dobrze prawi. Ja sie biore za ostrzejsze treningi - ogladanie plecow na kazdym podjezdzie mnie nie bawi ale dobrze bylo
supergdynia Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 Dobra wyprawa,oby takich więcej,dzieki za jazde.Było fajnie
marcinpiotrzkowski Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 Jutro o 6 rano jedziemy w parę osób z Wejherowa do Sopotu czerwonym szlakiem także jak ktoś by miał ochotę to zapraszam
puchaty Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 Ja również dziękuję za wycieczkę i mam nadzieję na kolejne!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.