jacekM7 Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Witam, chciałem podpiąć się pod jakiś temat ale większość jest zamknięta. Po zakręceniu tylnym kołem obraca się ono w miarę swobodnie jednak na koniec coś je nagle zatrzymuje, nie ma efektu obrotu w drugą stronę. Prawdopodobnie to klocek, czy jednak takie zblokowanie swobodnie puszczonego kola może mieć wpływ na jazdę pod obciążeniem rowerzysty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 20 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Jeżeli to klocek to wielkiego bólu nie ma ale jak piasta to trzeba by rozkręcić nasmarować, wyregulować ew. wymienić łożyska. Do ustawienia hamulca też warto podejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekM7 Napisano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 dzięki za zainteresowanie, rower to lazaro elitary v3, nawet nie wiem jakie tam są piasty. Zrobiłem 1100km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 20 Maja 2016 Root Admin Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.