porosty Napisano 19 Maja 2016 Napisano 19 Maja 2016 Witajcie. Zacznę nowy temat, ponieważ wolę opisać wszystko dokładnie. Po ok 7-8km zaczynam odczuwać drętwienie męskich części ciała. Proszę Was o pomoc i rady. opis: Nowy rower: Romet Orkan 3.0 Crossowy 19', koła 28' 2015Mój wzrost: 174cm Waga ok 85kg Póki co cały fabryczny Zatem od początku: Wydaje mi się, że mam dobrze ustawioną wysokość siodełka Siodełko ustawione poziomo Po przejechaniu ok 7 km zaczynam odczuwać drętwienie krocza, ustaje na kilkaset metrów jak wstanę, zatem pewnie problemem jest siodełko. Proszę Was o rady i pomoc. Dodatkowo Czasem dokucza mi drętwienie dłoni oraz stóp(jeden raz) Zapewne źle wyregulowywałem siodło - proszę o rady jak powinno to wyglądać oraz informacje za co odpowiada kąt ustawienia siodła i wysunięcie. Uratujcie mój interes Mam możliwość wymienić siodło na stare - około 5-7 letnie o kształcie podobnym do tego:
Root Admin Mieciu Napisano 19 Maja 2016 Root Admin Napisano 19 Maja 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.