g3rman Napisano 26 Października 2006 Napisano 26 Października 2006 gdzie jest ten krzczonowski park krajobrazowy?? Są tam jakieś wąwozy, wzniesienia górki itp???
Dexter_6669 Napisano 27 Października 2006 Napisano 27 Października 2006 gdybyś odpisał na GG to byś się dowiedział że to teren z dużą liczbą wzniesień nawet do 300m n.p.m. pogrzebałem w google i znalazłem. Może pojedziemy w środe??
g3rman Napisano 28 Października 2006 Napisano 28 Października 2006 ile km jest w jedna strone od ciebie dexter??
Dexter_6669 Napisano 28 Października 2006 Napisano 28 Października 2006 chyba 27km i od zalewu jest szlak rowerowy (niebieski) a po tem są trzy po parku
g3rman Napisano 28 Października 2006 Napisano 28 Października 2006 nie to za daleko teraz dla mnie, musze ograniczać swoją aktywność fizyczną :PP
zmrok Napisano 10 Listopada 2006 Autor Napisano 10 Listopada 2006 ja sobie kupilem nawet kominiarke zimowa pod kask ;] ludzie od razu ze sciezki schodza apropo sciezek skonczyli wreszcie robic odcinek tpsa-real-koncowy paderewskiego , jest ladnie, w miare rowno, bajki pomalowane i ludziki sobie spaceruja po czerwonym... ubieram sie i jade ich porozjezdzac ;p
M_A_L_Y Napisano 12 Listopada 2006 Napisano 12 Listopada 2006 a ja potrzebuję jakiejs opony, wazne zeby miała kawałek bierznika , jakoś nie wazna, rozmiar tez nie bardzo, chce sobie zrobic oponę zimową z kolcali a moja sie nadaje tylko do driftu. jakby ktos miał do sprzedania takową oponę to napiszcie na gg. proźba
Lukas_Mako Napisano 12 Maja 2007 Napisano 12 Maja 2007 dobra widzę, że jeszcze mnie tu nie ma, mieszkam w lublinie na lsm-ach pocinam głównie okolice zemborzyc, lipniaka oraz kierunki na kaziemierz dolny ...łatwo rozpoznać srebrny giant i wlepa na amorku do zobaczenia na trasach
frondziak Napisano 12 Maja 2007 Napisano 12 Maja 2007 @Lukas_Mako pozdrawiam sąsiada , mieszkam obok lsm, na czubach, dokladnie na skarpie
Lukas_Mako Napisano 13 Maja 2007 Napisano 13 Maja 2007 Witam witam:) nie chce narzekać, ale jakoś za dużego ruchu nie ma na tym lubelskim forum..
frondziak Napisano 13 Maja 2007 Napisano 13 Maja 2007 @Lukas_Mako podaj do siebie jakiś namiar, moze byc gg albo jabber, może jakoś uda sie ustawić na wspolna jazde...co prawda czasowo jestem mniej dyspozycyjny niz rok temu...pracuje a żona jest w ciązy wiec wiecej obowiazków ps. napisz na PW
artiart Napisano 13 Maja 2007 Napisano 13 Maja 2007 O sami sąsiedzi, bo ja też z Czubów ale z osiedla Ruta. Więc już ruch na lubelskim forum coraz większy .
Lukas_Mako Napisano 13 Maja 2007 Napisano 13 Maja 2007 no to zapraszam do podzielenia sie informacjami na temat fajnych tras w okolicach lublina na: http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=5141 bo sporo postów wcięło po awarii forum no i zapraszam do zakupu wlepek bo to świetny sposób na rozpoznanie "swoich" na trasie
Topola Napisano 14 Maja 2007 Napisano 14 Maja 2007 Witam wszystkich Ja mieszkam na Tatrach, blisko rozpoczynającej się koło Dworku Grafa ścieżki rowerowej. Jeżdżę na rowerze od trzech (lol) dni kiedy to kupiłam sobie coś innego niż składak ale bakcyla rowerowego łyknęłam około roku temu właśnie na składaczku. Chwilowo w te i wewte przemierzam jedynie ścieżkę rowerową i okolice zalewu, głównie rano bo popołudniami zajmuję się dzieciaczkiem i rowe... tfu... i mężem
frondziak Napisano 14 Maja 2007 Napisano 14 Maja 2007 dzis poznalem i wybrałem sie dookoła zalewu z artiart
CzArNy93 Napisano 31 Lipca 2007 Napisano 31 Lipca 2007 Jeździ może ktoś z was w lasku na górkach czechowskich?? PzDr.
kuczy Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 O frondziak, ja też ze skarpy - zachodnia strona od filaretów A tak to jazda głównie na zachód (może tam nie będzie żadnej cywilizacji ;P), kierunek kazimierz, czasem pojedzie się gdzieś na południe na bychawę, krzczonów czy kraśnik.
algra7 Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 witam, czy jest ktoś z Chełma lub okolic? bo z racji wakacyjnego wyjazdu do rodziny do Chełma szukam towarzystwa do bikowania
djmiki Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam.Jestem z Łęcznej i śmigam sobie jak to w Łęcznej...laski i troszkę bagien Pozdrawiam
Dark_Reaver Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 Jakie wpelki/naklejki? :> No i może wybierzemy się jakąs gromadką nad zalew i dookoła co? może przy okazji bęędzie ktoś miał normalny ampul i przezutke przednią będe miał sprawną :/
Qavtan Napisano 26 Sierpnia 2007 Napisano 26 Sierpnia 2007 Po Masie Krytycznej zawsze padają pytania czy jedziemy nad zalew spod ratusza. Możesz wtedy rzucić głośne hasło, na pewno ktoś się znajdzie.
Lukas_Mako Napisano 26 Sierpnia 2007 Napisano 26 Sierpnia 2007 ja zawsze jadę i nigdy nie sam przyjedź na masę to sie ruszy nad zlew .gromadą a a wlepki http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=28401
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.