krzaku96 Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Cześć, od jakiegoś czasu myślałem nad zmianą mojego xcma z meridy tfs 100 chyba z 2010 roku. Problemem jest to, że korzystam z v-brake'ów i zmiana koła, kupowanie zacisku itp. nie uśmiecha mi się zbytnio bo taka operacja byłaby warta prawdopodobnie więcej niż cały rower, dlatego szukam czegoś z piwotami i znalazłem taki oto wynalazek http://allegro.pl/powietrzny-amortyzator-rst-aerial-tnl-26-blokada-i5755184775.html powiedzcie mi proszę co o nim sądzicie i czy wart jest te 600zl. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Dopytaj się lepiej sprzedawcy czy amortyzator ma na pewno pivoty. Bo ten z zdjęci nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzaku96 Napisano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Właśnie też zwróciłem na to uwagę ale są takie modele na stronie velo i nawet znalazłem w jakimś sklepie internetowym za 580, załóżmy, że je ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.