Kiciok Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Siłą rażenia wybuchu ma być jego głośność, dochodząca do 150 dB. Detonacja ma postawić na nogi całą okolicę i zmusić złodzieja do pieszej ucieczki z pustymi rękoma – nie tylko w obawie przed właścicielem sprzętu, na który miał chrapkę, ale także przed tłumem wybudzonych w najciekawszym miejscu snu osób postronnych. Alarm Bike Mine pojawi się w sprzedaży za 49 funtów, jeśli powiedzie się prowadzona na Kickstarterze zbiórka pieniędzy na uruchomienie produkcji. Pierwsze egzemplarze mają trafić do kupujących we wrześniu 2016 roku. Co sądzicie? Dość ciekawa forma zabezpieczenia roweru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubasias Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Marna ochrona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTZaskar1991 Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 To powinno kosztować 3-4 dychy ..... liczone w złotych. Za 49 funtów to ja mam Krypto 4 i na ryż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Panowie, ale to chyba jasne, że wrzuciłem to jako ciekawostkę Przecież wiadomo, że ma to sporo wad. Wystarczy, że się zapomnimy, weźmie go ktoś rodziny, albo zwyczajnie się przewróci. Poza tym uzbrajanie jest dość kłopotliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisK Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 W Polsce nie do zastosowania. Złodziej odpali dostanie zawału pozwie nas i będziemy płacić za szkody na zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTZaskar1991 Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Ja mam jeszcze babcię jedną i mam nadzieję, że dotrzyma statusu pra pra babci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.