provid Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 W czasach nadmiernych ostrzeżeń o papierowych Schwalbe i marnej jakości Continental (co użyszkownik, to opinia) szukam informacji na temat tych opon VREDESTEIN Perfect Xtreme. Macałem je w sklepie i zrobiły na mnie piorunujące wrażenie ! Porównywałem również (na ile tylko mogłem łapiszczami moimi) z Marathon Mondial Evo DD oraz Marathon Plus i przyznam, że Schwalbiaki kiepsko wyglądały. Vredoty - bo tak je czule nazwałem zrobiły na mnie bardzo dobre pierwsze wrażenie i rozważam ich zakup. Przeznczenie - rower na dojazdy do pracy 40-80 km dziennie. Wagowo wypadają lepiej niż opony od Hansa S., wygląd również mi się podoba, cena jest lepsze niż Marathony Plus dlatego chciałbym jakichś informacji uzyskać, jeżeli ktoś ich używa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CentrumRowerowe Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Wprowadziliśmy Vredesteiny niedawno do oferty i nie mieliśmy jeszcze reklamacji, że nowa opona po założeniu na obręcz jest krzywa, albo ma jakieś wady. Tymczasem "wiodący producenci" regularnie zaliczają wpadki. Technologia antyprzebiciowa w modelu Perfect Xtreme jest zbliżona bardziej do Schwalbe Marathon Plus niż Mondiali z serii Evo, które to Mondiale będą trochę lżejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.