Onoda Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Witam! Jakiś czas temu (ok.1h temu) zadecydowałem jaką szosę wybrać na początek. Padło na Tribana 520. Słyszałem że po nie długim czasie jazdy koła będą do wymiany, kaseta również. Chciałbym abyście doradzili mi na jakie koła oraz kasetę wymienić te fabryczne. Chciałbym aby był to dość budżetowy sprzęt bo niestety pieniądzem nie śmierdzę. Liczę też do doradzicie mi coś w sprawię podstawowego "dod. sprzętu" (nwm. jak to nazwać), chodzi o kask, rękawiczki oraz licznik. PS. Mój wzrost to ok +-180 cm( aczkolwiek raczej nie wykracza poza 180 cm z tym że nadal rosnę a znaczna część członków mojej rodziny jest dużego wzrostu ok.190 cm, chociażby brat) waga nie przekracza 85 kg, bodajże coś ok. 82 kg (tak wiem, spasłem się ale kocham rowery, chciałbym się za to wziąć trochę poważniej i liczę że kilkadziesiąt km codziennie pomoże mi zrzucić wagę ;-;(oczywiście dietę surową mam)) #EDIT No może trochę zaszalałem z tymi "kilkadziesiąt km codziennie", zdaję sobie sprawę z tego że robienie 50 km codziennie/co kilka dni na początku nie będzie należało do najprostszych celi aczkolwiek liczę że kiedyś, po latach/miesiącach stałego treningu się uda. #EDIT Wiem że tytuł w kwadratowym nawiasie trochę naciągany ale w tego typu posty ludzie najczęściej wchodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.