Skocz do zawartości

Naprawiać czy oszczędzić

Kirk13

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich ;) Jeśli dodałem post w niewłaściwe miejsce to przepraszam z góry, ponieważ jestem nowy na forum. Posiadam rowerek Giant Escaper z rozmiarem ramy M ->https://www.giant-bicycles.com/pl-PL/bikes/mountain/199/28484/#features jak w linku obok. Mam w planach ulepszyć mój jednoślad jednak nie mam pewności czy jest to opłacalne. I tu pojawia się pytanie do ludzi doświadczonych w tym temacie :P Polecono mi zakupić przerzutkę tył Deore konika i kasetę 10rz. oraz przód Deore samą przerzutkę. Do tego chciałbym wymienić amortyzator przedni gdzie maksymalna cena to 800-900zł jeśli warto. Czy taka modyfikacja tej ramy jest w ogóle opłacalna ? Czy mógłbym użyć do tego innych części ? Jeśli ktoś mógłby służyć poradą to byłbym ogromnie wdzięczny. Dodam jeszcze, że kupowanie nowej ramy nie wchodzi w grę, bo mi jej po prostu szkoda :P Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum i z góry dziękuję za pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...