Skocz do zawartości

[rower] Jakiego crossa wybrać 800-1500 zł

Presek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, chciałem Was wszystkich prosić o pomoc w zakupie, bo samemu czytając co chwila jakieś artykuły powoli głupieję...

Szukam czegoś na dojazdy do pracy przede wszystkim, 15km dziennie, 3-5 dni w tygodniu,czasem może dalsza trasa w weekend,ale wszystko asfalt i twarde drogi.

Tutaj moje pytanie, co wybrać? Wszyscy polecają kands maestro/lazaro integral i tym podobne, na podzespołach alivio, ale czy jest mi potrzebny taki sprzęt? Z tego co czytam, na asfalt i dojazdy równie dobrze jak nie lepiej sprawdzi się sztywny widelec.
Może pójść w bardziej budżetowy sprzęt, skoro nie planuję wypraw na drugi koniec kraju?

Coś tego typu:

http://allegro.pl/2016-solindy-szybki-crs-lazaro-integral-v1-st-men-i6179783284.html

czy coś typu Kands stv.

Chętnie wysłucham waszych propzycji, dzięki !

Chciałbym się wam pochwalić że dzisiaj  udało mi się kupić rower Kands Maestro męski model 2016 w cenie 1420zł razem z kosztem wysyłki. Nie przepłacajcie jeśli komuś to pomoże to podaje numer do hurtowni 536-595-095, ogólnie dają niezłe rabaty. W czasie rozmowy proponowali mi też rower Kands Energy 1200 w cenie 1540zł razem z wysyłką. Jednak ja wolałem szosówkę. W związku z tym jeśli ktoś ma do dyspozycji 1500zł to Kands Maestro i jeszcze kasa zostanie na jakieś dodatkowe akcesoria.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...