Presek Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Witam serdecznie, chciałem Was wszystkich prosić o pomoc w zakupie, bo samemu czytając co chwila jakieś artykuły powoli głupieję...Szukam czegoś na dojazdy do pracy przede wszystkim, 15km dziennie, 3-5 dni w tygodniu,czasem może dalsza trasa w weekend,ale wszystko asfalt i twarde drogi.Tutaj moje pytanie, co wybrać? Wszyscy polecają kands maestro/lazaro integral i tym podobne, na podzespołach alivio, ale czy jest mi potrzebny taki sprzęt? Z tego co czytam, na asfalt i dojazdy równie dobrze jak nie lepiej sprawdzi się sztywny widelec.Może pójść w bardziej budżetowy sprzęt, skoro nie planuję wypraw na drugi koniec kraju?Coś tego typu:http://allegro.pl/2016-solindy-szybki-crs-lazaro-integral-v1-st-men-i6179783284.htmlczy coś typu Kands stv.Chętnie wysłucham waszych propzycji, dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Spartacus 4.0 na alivio i sztywnym widelcu - i cenowo pasuje, i do zastosowania najodpowiedniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZadowolonyDawid Napisano 20 Maja 2016 Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Chciałbym się wam pochwalić że dzisiaj udało mi się kupić rower Kands Maestro męski model 2016 w cenie 1420zł razem z kosztem wysyłki. Nie przepłacajcie jeśli komuś to pomoże to podaje numer do hurtowni 536-595-095, ogólnie dają niezłe rabaty. W czasie rozmowy proponowali mi też rower Kands Energy 1200 w cenie 1540zł razem z wysyłką. Jednak ja wolałem szosówkę. W związku z tym jeśli ktoś ma do dyspozycji 1500zł to Kands Maestro i jeszcze kasa zostanie na jakieś dodatkowe akcesoria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.