Skocz do zawartości

[do 3000] MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Napisano

Miałem nie dawno taki sam dylemat. Jedno powiem na pewno - nie bierze roweru z Decathlona. Na papierze wygląda nieźle ale w realu jest kiepsko. Ja wziąłem Unibike Evo z 2015 roku i polecam obejrzeć na żywo. Mnie się spodobał, bardziej niż Kross czy Romet. No ale widzę że wolisz wydać na tylny amortyzator niż na lepszy osprzęt, więc trochę inny target - za takimi się nie rozglądałem, niech ktoś inny się wypowie :)

Napisano

Właśnie. Odnośnie amortyzatora. Miałem kiedyś rower z damperem. Raz w miesiącu śmigałem z góry ze znajomymi. Rower mi skradziono i 2 lata temu kupiłem właśnie rower z decathlonu żeby mieć czym jeździć no i właśnie tu zaczyna się to o czym pisałeś "nie bierze roweru z Decathlona". Tak jak pisałem dużo śmigam na rowerze i chcę zacząć jeździć ponownie w góry z obecnym rowerem jest to niemożliwe. W tej kwocie zakup nowego roweru odpada, a używkę mogę dostać już całkiem całkiem (tak myślę) Kwestia co brać pod uwagę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...