cola Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Niezbyt duzo osob jest tutaj z Sieradza, ale byc moze dzieki topikowi uda nam sie spotkac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mico102 Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ja jestem ze Zduńskiej Woli a więc niedaleko. Może kiedyś się spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszon7 Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Od dwóch lat funkcjonuje jako Pędzidło grupa rowerzystów z Sieradza.Od niedawna mamy stronę a właściwie jej zaczątki www.pendzidlo.prv.pl. Udało nam się zorganizować już wyjazdy na Ukrainę , Czechy,Góry Stołowe,do Bornego-Sulimowa a paru naszych członków pojechało w tym roku do Hiszpani.W październiku planujemy wyjazd trzydniowy na Jure Krakowsko-Częstochowską . Zasadniczo w każdą niedzielę startujemy koło godziny 10.00 ze stacji Shella.Jezeli masz ochote nas poznać i z nami pojeździć napisz na moje gg lub zadzwoń 0-601155436 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 15 Października 2006 Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Czyli Sieradz nie taki zły jakby sie mogło wydawać. Pogratulować chłopaki, już myślałem, że jestem tu sam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszon7 Napisano 17 Października 2006 Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Jak już znalazło się nas trzech to może ustawmy się na jakiś termin , chociażby w ten weekend.Wystarczy sygnał , chętnie się dostosuje. Do października, 2-3 razy w tygodniu jeżdżę na trasie Sieradz-Monice-Okręglica-Dąbrówka-Sieradz(23km),albo Sieradz -Monice-Chojne-Stoczki-Okręglica-Dąbrowa-Sieradz(35km).W weekendy zawsze w niedzielę , przynajmniej do pierwszych śniegów(a w tym roku zobaczę może i dłużej:) ) wraz z grupą przyjaciół z "Pędzidła" robimy 60-100 km w zależności od ochoty na naprędce zaimprowizowanej trasie.Do tego dochodzą jeszcze oczywiście parodniowe imprezy rowerowe.W tym roku np. były :czerwiec- 2 tygodnieHiszpania(niestety tylko 4 osoby w dodatku ja nie pojechałem,lipiec - 2-dwudniowy wyjazd Uniejów,sierpień pięciodniowy Borne-Sulimowo,wrzesień-dwudniowy do Gucina połączony z piknikiem lotniczym w łasku,a potem jeszcze czterodniowy w Góry Stołowe. Jeżeli ktoś z Sieradza ma ochotę dołączyć zapraszam/zapraszamy:).Z Pędzidłem jeździmy tak pół na pół asfaltem-piachem,ja chętniej poruszam się sam w tygodniu rowerem szosowym.W grupie mamy tempo rekreacyjne - 20km/h,indywidualnie jeżdżę rowerem szosowym- 26-30 km/h.Ponownie dla chętnych mój nr telefonu 0-601155436 albo informacja na gg czy boardzie. Pozdrawiam Romek Stępniewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 17 Października 2006 Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Ja jestem z Wielunia. A to tylko 35km;) Jak bede mial szosowke to do Sieradza zajze. Czyli w przyszlym tyg;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cola Napisano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Jak już znalazło się nas trzech to może ustawmy się na jakiś termin , chociażby w ten weekend.Wystarczy sygnał , chętnie się dostosuje. Pozdrawiam Romek Stępniewski Dawno mnie nie bylo na forum, ale juz jestem. Zapisze sobie telefonik i ustawimy sie ktoregos dnia. Czy to Ciebie mialem przyjemnosc wczoraj mijac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszon7 Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Dawno mnie nie bylo na forum, ale juz jestem. Zapisze sobie telefonik i ustawimy sie ktoregos dnia. Czy to Ciebie mialem przyjemnosc wczoraj mijac? Wczoraj niestety nie jeździłem . Dobrze , że piszesz bo od wczoraj po obejrzeniu filmu o Transcarpatii napaliłem się na wzięcie udziału w jakimś maratonie.Wśród moich przyjaciół od pedałów pomysł nie spotkał się z entuzjazmem i chętnie bym z kimś chętnym do wyjazdu (środkiem transportu z możliwością przewozu rowerów dysponuje) na jakiś etap maratonu się skumał.Z niecierpliwością czekam na kontakt i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cola Napisano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2006 W przyszlym roku zamierzam wziac udzial w maratonie. Wiosna zaczynam przygotowania Bede jezdzil z jedyna osoba, ktora bierze udzial w maratonach - Marcinem (wlascicielem sklepu rowerowego). Im nas wiecej - tym lepiej :] pozdrawiam i do uslyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszon7 Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Widziałem wynik p.Marcina w edycji maratonu Intel Powerade. 21 miejsce w klasyfikacji końcowej robi wrażenie.Moim marzeniem jest zrobić sobie zdjęcie w koszulce z numerem startowym,dojechać w danym dniu do mety w stanie nie wymagającym hospitalizacji .Znaczy tylko veni ,vidi....bez vici:).Po prostu pojechać z ciekawości bez większych ambicji sportowych co nie oznacza,że nie będę usiłował z siebie wypruć flaków w trakcie jazdy.Doczytałem się , że będę startował w kategorii M4 (wolałbym K5 ).Po wynikach zauważyłem,że i w tej grupie wiekowej zawodnicy też mają całkiem wyśrubowane czasy.Na razie nie bardzo wiem jak się do tego przygotować , od kiedy zacząć itd,ale myślę , że chyba już niedługo należałoby zacząć.Problem też ze sprzętem.Dysponuje na dzisiaj crossem i rowerem szosowym , obydwa taka dolna klasa średnia:) .Nie wiem czy ten cross wystarczy czy nie będę musiał kupić MTB.Myślałem o jeździe zimą czego nigdy jeszcze wcześniej nie robiłem.Nie rozpisuje się mam nadzieję dokończyć wątek na rowerze . Pozdrawiam Romek Stępniewski P.S. A co do jedynej osoby biorącej udział w maratonie z Sieradza,w tabelach wyników pada jeszcze nazwisko Pruszyński. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Jutro planuję zrobić szosówką rundkę prowadzącą przez Sieradz. Czy znalazłby się ktoś, kto by mi potowarzyszył? jeżeli tak to niech sioę odezwie na gg 3144137, bądź niech napisze tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fx57 Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Tak się składa że ja też z Wielunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damiano Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witam! Mieszkam niedaleko Sieradza i również od czasu do czasu śmigam rowerem po naszej okolicy. Obecnie planuję wystartować w maratonie/maratonach MTB i w związku z tym mam pytanie - czy ktoś okolic Sieradza bierze udział bądź też planuje wystartować w tego typu imprezach, najlepiej z cyklu Mazovia MTB i Bikemaraton? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 ja 15 maja powerade MTB Maraton - Złoty Stok, mam wolne miejsce jak byś był zainteresowany, gg 8668042 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damiano Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 No proszę, a jednak ktoś jest...Niestety nie miałem ostatnio czasu i nie zaglądałem na forum, a taki maraton przeszedł przed nosem. W sumie wczoraj na Mazovię w Radomiu się załapałem i właśnie w drodze na ten maraton znajomy opowiadał mi wiele dobrego o Złotym Stoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixowo Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 nie mas tutaj więcej? ja jestem ze Zduńskiej Woli, chętnie pogawędzę z kimś na temat wyjazdów na maratony prawdopodobnie od przyszłego sezonu. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro12 Napisano 11 Października 2010 Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Witam! Ja także jestem z Sieradza, a propo może jakiś wspólny wypadzik po mieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damiano Napisano 9 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Wybiera się może ktoś z Sieradza na maraton do Wieruszowa (11.11.2010)? Ewentualnie z okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatris Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Witam, aktualnie jestem w Jeleniej Górze ale od lipca będę w Sieradzu i bardzo chętnie z kimś pojeżdżę po okolicy:) Mam swoje ulubione 2 trasy:) 1. Sieradz - Dąbrowa Wielka - Sokołów - Okręglica - Stoczki - Chojne - Sieradz. Trasa 2. Sieradz - Woźniki - Podłężyce - Strońsko - Pstrokonie - Strumiany - Burzenin - Stoczki - Sieradz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thestig18 Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Jestem ze Złoczewa śmigam amatorsko na kolarce jak się ktoś chce przejechać po okolicy to pisać gg 896179 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirex Napisano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Ja także jestem z okolic Sieradza, jeżdzę głownie na szosie po okolicy, jeśli jest ktoś chętny na przejechanie się ze mną niech pisze na GG lub PW....pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misieksdz Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Siemka jestem z Sieradza i do połowy września będę na miejscu, później tylko w weekendy. Jeśli jest ktoś chętny na wycieczkę niech napisze PW. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.