Skocz do zawartości

Łączmy się!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Myślecinek to tylko baza wypadowo - metowa czyli miejsce spotkania, uzupelnienia wody w 'źródelku' i zakonczenia wycieczki :twisted: :twisted:

Chociaż ostatnio jeżdże często "10" w myślu (Szosa Pętla T - Szosa na Rynkowo - Kładka - Niemcz - Promenada dół - Prosto - Znów Pętla dokładnie 10km :) tylko szosa)

Zapraszam na GG#1109424, moze kiedys pojezdzimy razem

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Pozdrawiam z Fordonu pod Bydgoszczą ;)

Mam na imię Sebastian, mój styl jazdy to głównie XC/turystyka, poza tym od ok. 4 lat rower z powodzeniem zastępuje mi samochód jako "maszyna dojazdowa". Pozwala to połączyć przyjemne z pożytecznym, a poza tym teraz, gdy całe miasto stoi w korkach dwa kółka to najszybsza metoda transportu. Do zobaczenia na trasie!

Cześć wszystkim

Mam na imię Jarek. Mieszkam w Fordonie. Jeżdżę na trekkingu, którego w miarę potrzeb przerabiam do celu i terenu planowanej jazdy. W tym sezonie regularnie uczestniczę w cyklu Puchar Polski w Maratonach Szosowych. Podczas 4 imprez w tym roku przejechałem 1195 km.

Od czasu do czasu jeżdżę w terenie. Podczas urlopu, mój trekking w końcu wykorzystuję do celu w jakim został stworzony, zakładam sakwy i jadę na wyprawę. W tym roku będzie to rumuńska Transylwania i Bukowina.

• 2 tygodnie później...

Witam !!

To i ja sie przywitam Dariusz z Bydzi :) Sprzęt nie rewelka, ale się kula do przodu , a to najważniejsze :). Trasy to głównie Bydgoszcz i okolice (kiedys Toruń, ostatnio Nakło i okolice szlakiem kanału),ostatnio nie śmigam ;) remont w chacie rower pod plandeką.

• 2 tygodnie później...
Sprzęt nie rewelka, ale się kula do przodu , a to najważniejsze :)

porządny Giant nie jest zły :) cena podobna do wybajerowanych szajsów rodem z marketu - a jakość, nie tu nie ma nawet najmniejszego porównania

Pozdrowerek

radar

• 3 tygodnie później...

Witam,

Już się tutaj zapisywałam, ale ta wielka wiosenna awaria objęła również mój wpis. Myślałam, że wszystkie posty, które zginęły "zmartwychwstaną" na Wielkanoc :D , ale niestety tak się nie stało. Gdyby nie ta awaria to furiata byłabyś trzecia, a tak to teoretycznie jesteś druga, bo czy ktoś jeszcze mnie pamięta :P ? Na pierwszej stronie są wpisy pierwszej kobiety.

Mieszkam w Toruniu, zatem gorąco pozdrawiam obie koleżanki z Bydgoszczy ;) . Oczywiście wszystkich mężczyzn również pozdrawiam :) .

Ja jeżdżę rowerem na co dzień do pracy, na zakupy lub do znajomych. To jest najlepszy środek transportu. Poza tym lubię jeździć na dłuższe wyprawy w kilka osób, a także w większych grupach. W ostatnich latach mało jeździłam gdzieś dalej niż 20 km od Torunia, ale zaczynam to nadrabiać B) .

Wilga

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Witam

Mieszkam koło Żnina i zawsze twierdziłem (tak jak niektórzy tutaj), że nie ma w kujawsko-pomorskim górek, podjazdów i zjazdów. Sytuacja radykalnie zmieniła się odkąd jeżdżę z takim jednym facetem. Znalazł takie miejsce niecały kilometr od mojego domu, gdzie jest górka, pod którą za pierwszym razem nie podjechałem. Jak zawsze u mnie jechałem sobie na najcięższych przełożeniach i nie zdążyłem zmienić... Ale powaga, górki są, tylko trzeba je znaleźć :D

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...