darek05 Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Mam na imię Darek, jestem z Bydgoszczy, jeżdżę raczej rekreacyjnie, głównie w weekendy. Polecam Myślęcinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Myślecinek to tylko baza wypadowo - metowa czyli miejsce spotkania, uzupelnienia wody w 'źródelku' i zakonczenia wycieczki :twisted: :twisted: Chociaż ostatnio jeżdże często "10" w myślu (Szosa Pętla T - Szosa na Rynkowo - Kładka - Niemcz - Promenada dół - Prosto - Znów Pętla dokładnie 10km tylko szosa) Zapraszam na GG#1109424, moze kiedys pojezdzimy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KillerV Napisano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam Mala reaktywacja, sprzet odkurzony i zdjety z haka. Mam juz troche leciwy wiek takze trzeba popracowac nad kondycja. Killer daje rade a ja nad soba pracuje. Do zobaczenia w Myslecinku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deith Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 To ja sie rowniez dopisuje, Bydgoszcz, Fordon. Niestety bede mogl zaczac trenowac od nowa dopiero za 2 tygodnie, jak mi zdejma szwy. Wiec na poczatek chetnie cos malo inwazyjnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seeba9 Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Pozdrawiam z Fordonu pod Bydgoszczą Mam na imię Sebastian, mój styl jazdy to głównie XC/turystyka, poza tym od ok. 4 lat rower z powodzeniem zastępuje mi samochód jako "maszyna dojazdowa". Pozwala to połączyć przyjemne z pożytecznym, a poza tym teraz, gdy całe miasto stoi w korkach dwa kółka to najszybsza metoda transportu. Do zobaczenia na trasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaro291 Napisano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Cześć wszystkim Mam na imię Jarek. Mieszkam w Fordonie. Jeżdżę na trekkingu, którego w miarę potrzeb przerabiam do celu i terenu planowanej jazdy. W tym sezonie regularnie uczestniczę w cyklu Puchar Polski w Maratonach Szosowych. Podczas 4 imprez w tym roku przejechałem 1195 km. Od czasu do czasu jeżdżę w terenie. Podczas urlopu, mój trekking w końcu wykorzystuję do celu w jakim został stworzony, zakładam sakwy i jadę na wyprawę. W tym roku będzie to rumuńska Transylwania i Bukowina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiPi Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam !! To i ja sie przywitam Dariusz z Bydzi Sprzęt nie rewelka, ale się kula do przodu , a to najważniejsze . Trasy to głównie Bydgoszcz i okolice (kiedys Toruń, ostatnio Nakło i okolice szlakiem kanału),ostatnio nie śmigam remont w chacie rower pod plandeką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Sprzęt nie rewelka, ale się kula do przodu , a to najważniejsze porządny Giant nie jest zły cena podobna do wybajerowanych szajsów rodem z marketu - a jakość, nie tu nie ma nawet najmniejszego porównania Pozdrowerek radar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaCob.mistrz Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Witam Mam na imię Kuba. Serdecznie polecam Opławiec i Smukałę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artro219 Napisano 6 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Pozdro z Włocławka Zapraszam na stronke www.wtr.cxc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 6 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 o_O ktoś z Włocławka Katsumoto się ucieszy chyba, że się znacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 26 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 a jest tutaj ktos z Ina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 27 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 quit jest z pod Ina jesli mnie pamięć nie myli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biały Napisano 27 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 ja jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guit Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 a jest tutaj ktos z Ina ? Jam jest spod Ina:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
furiata Napisano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 A więc wpisujcie się zgodnie do polecenia-jestem z Bydgoszczy i chyba wpisuje sie jako pierwsza woman pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilga Napisano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam, Już się tutaj zapisywałam, ale ta wielka wiosenna awaria objęła również mój wpis. Myślałam, że wszystkie posty, które zginęły "zmartwychwstaną" na Wielkanoc , ale niestety tak się nie stało. Gdyby nie ta awaria to furiata byłabyś trzecia, a tak to teoretycznie jesteś druga, bo czy ktoś jeszcze mnie pamięta ? Na pierwszej stronie są wpisy pierwszej kobiety. Mieszkam w Toruniu, zatem gorąco pozdrawiam obie koleżanki z Bydgoszczy . Oczywiście wszystkich mężczyzn również pozdrawiam . Ja jeżdżę rowerem na co dzień do pracy, na zakupy lub do znajomych. To jest najlepszy środek transportu. Poza tym lubię jeździć na dłuższe wyprawy w kilka osób, a także w większych grupach. W ostatnich latach mało jeździłam gdzieś dalej niż 20 km od Torunia, ale zaczynam to nadrabiać . Wilga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek_z11 Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 A z Solca Kujawskiego ktoś jest, a propos - ja jestem z Solca Pzdr. Misiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polsson Napisano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Rowniez i ja witam! Paweł (Polsson), Toruń, pierwszy prawdziwy rowerowy sezon. Mam nadzieje do zobaczenia na rowerowych szlakach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Mam pytanie czy któryś z bikerów z Torunia nie mieszka przypadkiem przy ulicy Ogrodowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 25 Września 2007 Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witam. Zainteresowanych z Grudziądza, (którzy mnie jeszcze nie znają) zapraszam na wspólne treningi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolverine Napisano 19 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witam Mieszkam koło Żnina i zawsze twierdziłem (tak jak niektórzy tutaj), że nie ma w kujawsko-pomorskim górek, podjazdów i zjazdów. Sytuacja radykalnie zmieniła się odkąd jeżdżę z takim jednym facetem. Znalazł takie miejsce niecały kilometr od mojego domu, gdzie jest górka, pod którą za pierwszym razem nie podjechałem. Jak zawsze u mnie jechałem sobie na najcięższych przełożeniach i nie zdążyłem zmienić... Ale powaga, górki są, tylko trzeba je znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 23 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joan Napisano 18 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 hy! świeżo zarejestrowana chętna na pokręcenie i wypady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.