Kolumb Napisano 16 Października 2006 Udostępnij Napisano 16 Października 2006 W ten weekend też coś trzeba zorganizować. A no trzeba, popieram Co do tego wyjazdu do Golubia to może lepiej zakombinować tak żeby było więcej terenu niż asfaltu? Ciekawiej by było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2006 a może by tak zrobić spotkanie w Ciechocinku, i gdzieś wtedy pojechać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 16 Października 2006 Udostępnij Napisano 16 Października 2006 A no trzeba, popieram Co do tego wyjazdu do Golubia to może lepiej zakombinować tak żeby było więcej terenu niż asfaltu? Ciekawiej by było... Hmm. Wszystko jest możliwe. Czasu jeszcze trochę, poza tym zawsze można trochę na czuja jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 16 Października 2006 Udostępnij Napisano 16 Października 2006 A w okolicach Ciechocinka są jakieś fajne tereny do jazdy? Nigdy nie jeżdżę w tamtą stronę, nie obeznany jestem po tamtej stronie Wisły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 16 Października 2006 Udostępnij Napisano 16 Października 2006 A w okolicach Ciechocinka są jakieś fajne tereny do jazdy? Nigdy nie jeżdżę w tamtą stronę, nie obeznany jestem po tamtej stronie Wisły Latem jak prom kursuje to sobie fajną pętelke przez nieszawę można zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Kolumb czas obadać te tereny Tylko musze kupić sobie nogawniki i rękawiczki, ale chyba uda mi się zamówić jeszcze w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 17 Października 2006 Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Jako, żem w Toruniu bywalcem w chwili obecnej to o wycieczkach musze wiedziec ciut wcześniej. Z mojej strony proponuję weekend 3-4 listopada i wycieczkę do Golubia-Dobrzynia... Dobry pomysł i na pewno da się poprowadzić trasę bardziej terenowo. Niestety asfaltu nie da się uniknąć. Co do daty to lepszy 4 listopad bo to sobota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 17 Października 2006 Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Dobry pomysł i na pewno da się poprowadzić trasę bardziej terenowo. Niestety asfaltu nie da się uniknąć. Co do daty to lepszy 4 listopad bo to sobota. Jest mały problem z jazda terenową. Po szutrach spoko, ale nic cieższego. Po prostu mój rower nie jest na to przygotowany, a mój znajomy będzie pewnie na slickach jechał. Zresztą zawsze część może inną trasą jechać w sensie tamgdzie jest to realne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 19 Października 2006 Udostępnij Napisano 19 Października 2006 W niedzielę 22.10. o 10 jest możliwość wybrania się w teren z ludźmi z Toruńskiego Towarzystwa Cyklistów. Szczegółów trasy nie znam bo jak zapytałem Pana Leszczyńskiego czy ustalają wcześniej to powiedział , że idą na żywioł. Mówi że jeżdżą jakieś 2-3 godz. Ja się wybieram, a jeśli się nikt nie znajdzie to jadę w stronę Suchatówki. A więc zbiórka o 10 na ul. Kosynierów pod sklepem rowerowym. Zapraszam Jest mały problem z jazda terenową. Raczej nie ma się co martwić bo to nie jest ciężki teren, widziałem twardzieli na kolarzówkach, którzy tam śmigali. Slicki to też nie problem, chyba że będzie już błotko, wtedy nawet w terenówkach można się poślizgnąć . Damy sobie radę. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 19 Października 2006 Udostępnij Napisano 19 Października 2006 W niedzielę 22.10. o 10 jest możliwość wybrania się w teren z ludźmi z Toruńskiego Towarzystwa Cyklistów. Szczegółów trasy nie znam bo jak zapytałem Pana Leszczyńskiego czy ustalają wcześniej to powiedział , że idą na żywioł. Mówi że jeżdżą jakieś 2-3 godz. Ja się wybieram, a jeśli się nikt nie znajdzie to jadę w stronę Suchatówki. A więc zbiórka o 10 na ul. Kosynierów pod sklepem rowerowym. Zapraszam Raczej nie ma się co martwić bo to nie jest ciężki teren, widziałem twardzieli na kolarzówkach, którzy tam śmigali. Slicki to też nie problem, chyba że będzie już błotko, wtedy nawet w terenówkach można się poślizgnąć . Damy sobie radę. Pozdro Ja to wiem. Chodzi mi na przykład o to, ze np droga z Młyńca do Ciechocina leśna będzie dla mnie nieprzejezdna. Miejscami oczywiście. A Opony na razie dają radę na utwardzonych drocha Trójmiejskiego parku krajobrazowego więc nie jest ąz tak źle. Po prostu nie chce się pchać w totalne błoto/piach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Możecie się dowiedzieć w którym kierunku będziecie zmierzać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 19 Października 2006 Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Jest kilka możliwości przejazdu tą trasą, dużo zależy też od pogody. Będziemy się martwić jak będziemy jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 19 Października 2006 Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dobra to w niedziele postaram się jechać. A co z sobotą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 A co z sobotą? Ja w sobotę nie jestem za bardzo czasowy więc się nie ustawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 No to pojeździliśmy sobie z Katsumoto po okolicach Ciechocinka Mi wyszło 80 km z małym hakiem, po dość płaskich niestety terenach (choć znalazł się zjazd na którym trzeba było wystawić 4 litery za siodełko, a nawet kawałek z buta zapodać - następnym razem tam zjadę :twisted: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2006 No niestety płasko.... chociaż zjazd fajny, ja tym razem zjade Mi wyszło dokładnie 92km ze średnią 21,06km\h Trzeba będzie poszukać lepszych terenów Ciekawi byli dwaj panowie z Raciążku, nadal nie wiem po co był im ten wielki badyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Ciekawi byli dwaj panowie z Raciążku, nadal nie wiem po co był im ten wielki badyl Dobrze że w porę ich zauważyliśmy, bo na własnej skórze byśmy się przekonali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 23 Października 2006 Udostępnij Napisano 23 Października 2006 W niedzielę 22.10. o 10 ... No więc wybraliśmy się i trzeba przyznać że frekwencja dopisała, było ok 12 osób, w różnym wieku ale wszyscy sobie dawali dzielnie radę. Po drodze nie obyło się bez przygód w postaci jednego złamanego haka przerzutki i wywrotki, która wyglądała dosyć poważnie ale na szczęście skończyło się na otarciach i obiciach. Całość km to ponad 80 w średnim tempie 25 km/h. Takie wypady są co niedziela o tej samej godzinie i z tego samego miejsca. Zapraszam więc chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guit Napisano 24 Października 2006 Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Gratuluje ! Widac ze jak sie czlowiek bardzo uprze to wszystko moze zorganizowac. Pozdrower dla Torunia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Gdyby cały Włocławek tak chętnie by się zbierał do jazdy... chociaż w sumie to spora część bikerów wylądowała na studiach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Coś organizujemy w weekend? Ja bym się wybrał na Suchatówkę albo jeszcze dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Mnie jakaś choroba chyba bierze :/ Jeśli mi przejdzie, to z chęcią się wybiorę. Jeszcze się odezwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 uuu widzę że się działo... szkoda że mnie ominęło - brak dostępu do neta (awaria kompa), szkoła - głupie baby w dziekanacie itd... no ale cóż następnym razem mam nadzieje że wypali coś większego P.S. Zobaczcie temat o Nocnej Jeździe... (który zaraz zmajstruje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarthArtur Napisano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Witam, się wpisuje na listę rowerzystów z naszego województwa, chodź trochę odleglejsze miejsce od Bydgoszczy czy Torunia, bo z Grudziądza (mniej więcej:-) ) Terenów do jeżdżenia też nie ma tu jakichś specjalnych, no ale nie jest źle... przynajmniej blisko do lasu mam:-D Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
squark Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam, jako nowy na tym forum dopisuję się do regionu Mam na imię Łukasz. Jeżdzę głównie po mieście. Weekendami bardziej ekstremalnie po lasach. Nie wiem czy jest sens coś więcej pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.