kkkkk Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Wiem byłem tam nie raz teraz już nie pojade Kkkkk jest kilka nawet ciekawych, ale bardzo krótkich zjazdów... Zawsze tam śmigam żeby się troszkę pobawić na tych zjazdach a podjazdy tez sa ?? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Jak już się zjedzie to żeby wrócić trzeba podjechać , można dotrzeć do takiego drewnianego mostku, za mostem pontonowym jest lecitki podjazd i kierujemy się w lewo, kawałek dalej trzeba skręcić w prawo i tam jest taki wjazd na bardzo wąską ścieżke. Jak dojedzie się do mostku jest z początku kawałek dość stromy i dalej nawet przyjemny podjazd po drobnych kamieniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guit Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Kolego Katsumoto proponuje poraz drugi założyć wątek - Ustawki we Włocławku albo zminic temat tego wątku. Tu mają sie ludzie witać a nie czytać o jakichś drewnianych mostkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 witaj quit , witajcie wszyscy jezeli chcecie sie przywitac to piszcie a co do watku to moze zmienmy na "drewniane mostki", jeszcze raz witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeMonkey Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Witam wszystkich! Myslecinek jak dla mnie to najlepsza miejscowka, fakt - moze sie znudzic, ale mam tam blisko wiec nie narzekam. Gorki fordonskie to tez nie najgorsza opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzwiad Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Łacze sie rowniez. Czytalem ze ktos jezdzi przez zlotorie mieszkam na torunskiej wiec mozna sie kiedys spotkac. ja jezdze po lasach w mojej okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 no ja czasem przejeżdżam przez Złotorię wejdź na www.masatorun.fora.pl i zarejestruj się :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam kolegów jestem spod Torunia i jestem mocno zainteresowany pokręceniem na rowerku w miłym towarzystwie. Przejdźmy więc do czynów. Proponuję spotkać się w sobotę 14 października w Toruniu np na starówce przy Koperniku o godz. 11.00 i zrobienie jakiejś fajnej traski w terenie. Jeśli ktoś ma inne sugestie co do terminu, czasu i miejsca to dawać propozycję. Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Postaram się zjawić, choć raczej bardziej by mi pasowało jakoś po godz 14. Ale to jeszcze jest do uzgodnienia Swoją drogą ciekawe ile ludzi będzie, jak tydzień temu Radar organizował spotkanie było nas aż... dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Postaram się zjawić, choć raczej bardziej by mi pasowało jakoś po godz 14. Ale to jeszcze jest do uzgodnienia Swoją drogą ciekawe ile ludzi będzie, jak tydzień temu Radar organizował spotkanie było nas aż... dwóch Fajno, że jest jakiś odzew. Na Radara też liczę. Co do godziny to można się dogadać. Mam jeszcze chętnego kolegę z Janikowa, może też by przyjechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 11 Października 2006 Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Fajno, że jest jakiś odzew. Na Radara też liczę. Co do godziny to można się dogadać. Mam jeszcze chętnego kolegę z Janikowa, może też by przyjechał. Ustaliliśmy z Kolumbe, że jedziemy o godz. 11 (14.10.2006) spod stacji benzynowej na rogu Polnej i Szosy Chełmińskiej. Kierunek Bydgoszcz przez Zamek Bierzgłowski itp. Wszystkich chętnych zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 11 Października 2006 Udostępnij Napisano 11 Października 2006 to napiszcie o ktorej bedziecie najblizej i gdzie kolo Bydgoszczy to sie spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2006 hmmm... to sobota, może wpadne do Torunia I zaprezentuje moją Srebrną Bestię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 11 Października 2006 Udostępnij Napisano 11 Października 2006 o new rama Katsumoto? Pokaz pokaz pokaz ty to jak juz sie rozpedzisz do torunia to juz do bydgoszczy zabi skoczek:P ewentualnie pociag bydgoszcz wloclawek potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Rama to nic specjalnego, jakiś no name, ważne że z aluminium. Jutro może pożycze aparat to dam jakieś foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 11 Października 2006 Udostępnij Napisano 11 Października 2006 to napiszcie o ktorej bedziecie najblizej i gdzie kolo Bydgoszczy to sie spotkamy Kierunek Bydgoszcz, ale aż do Bydgoszczy nie planujemy jechać, wycieczka będzie sporo krótsza Myślę, że dalej jak do Skłudzewa nie pojedziemy. To w sumie w połowie drogi - jakbyś się wybierał daj znać to umówimy się jakoś konkretniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 11 Października 2006 Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Dobra to spotkamy sie w Skludzewie na krzyzowce, ale o ktorej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 12 Października 2006 Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Dobra to spotkamy sie w Skludzewie na krzyzowce, ale o ktorej? Myślę, żę tak przed 12, bo od miejsca startu to jest jakies 20 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 12 Października 2006 Udostępnij Napisano 12 Października 2006 gadalem z kolumbem to mowil ze 12.15-12.30 no ale ok, my bedziemy na 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 12 Października 2006 Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Moze być 12.15 bo a nóż będziemy na kogoś czekać, albo po drodze dętka strzeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 12 Października 2006 Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Miałem na myśli raczej nie wypadki losowe, a jazdę nienajkrótszą drogą Mi ta trasa zabiera gdzieś 1:10 h, chyba, że zagłębię się w jakieś ścieżki koło Zamku Bierzgłowskiego to dłużej :twisted: od miejsca startu to jest jakies 20 km Jak ja poprowadzę to ze 25 będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 12 Października 2006 Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Ile was tam jedzie? Radar tez bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 12 Października 2006 Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Do Radara pisałem na gg ale jeszcze się nie odezwał, czyli na razie dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 16 Października 2006 Udostępnij Napisano 16 Października 2006 No to sobie pośmigaliśmy z Kolumbem. Lubicz-Toruń-różne wsie i pola po drodze - Skłudzewo i z powrotem. Ci co nie byli niech żałują. W Skłudzewie spotkalismy kolegów z Bydzi i zamieniliśy pare zdań. Ja nakręciłem 85 km i pot mi po tyłku poleciał. Na finiszu spotkałem jeszcze kuriera rowerowego i razem podkręciliśmy trochę tempo - pozdro dla kurierów rowerowych z Torunia. W ten weekend też coś trzeba zorganizować. Wąbrzeźno chce zaprosić do siebie na wieczorek zapoznawczy więc się wpisujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 16 Października 2006 Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Jako, żem w Toruniu bywalcem w chwili obecnej to o wycieczkach musze wiedziec ciut wcześniej. Z mojej strony proponuję weekend 3-4 listopada i wycieczkę do Golubia-Dobrzynia. W jedną stronę, przez Osiek-Obrowo - Zębowo - Paliwodzinę. z powrotem przez Młyniec/Lubicz. Ze Skarpy powinno wyjść jakieś 80-90 km. Jak byście się zapatrywali na takie coś ? P.S. Warunkiem dla mnie koniecznym by było to, aby osoba uczestnicząca w wycieczce była pełnoletnia, lub też miała kartę rowerową i pełną aprobatę rodziców na wycieczkę. Zawsze można pojechać z tatą/mamą. Jazda będzie w większości po drogach publicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.