Skocz do zawartości

Łączmy się!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już się zjedzie to żeby wrócić trzeba podjechać :P, można dotrzeć do takiego drewnianego mostku, za mostem pontonowym jest lecitki podjazd i kierujemy się w lewo, kawałek dalej trzeba skręcić w prawo :) i tam jest taki wjazd na bardzo wąską ścieżke. Jak dojedzie się do mostku jest z początku kawałek dość stromy i dalej nawet przyjemny podjazd po drobnych kamieniach :)

• 2 tygodnie później...

Witam kolegów

jestem spod Torunia i jestem mocno zainteresowany pokręceniem na rowerku w miłym towarzystwie.

Przejdźmy więc do czynów. Proponuję spotkać się w sobotę 14 października w Toruniu np na starówce przy Koperniku o godz. 11.00 i zrobienie jakiejś fajnej traski w terenie.

Jeśli ktoś ma inne sugestie co do terminu, czasu i miejsca to dawać propozycję.

Pozdrawiam

Rafał

Postaram się zjawić, choć raczej bardziej by mi pasowało jakoś po godz 14. Ale to jeszcze jest do uzgodnienia :)

Swoją drogą ciekawe ile ludzi będzie, jak tydzień temu Radar organizował spotkanie było nas aż... dwóch :P

Fajno, że jest jakiś odzew. Na Radara też liczę. Co do godziny to można się dogadać. Mam jeszcze chętnego kolegę z Janikowa, może też by przyjechał.

Fajno, że jest jakiś odzew. Na Radara też liczę. Co do godziny to można się dogadać. Mam jeszcze chętnego kolegę z Janikowa, może też by przyjechał.

Ustaliliśmy z Kolumbe, że jedziemy o godz. 11 (14.10.2006) spod stacji benzynowej na rogu Polnej i Szosy Chełmińskiej. Kierunek Bydgoszcz przez Zamek Bierzgłowski itp.

Wszystkich chętnych zapraszam.

to napiszcie o ktorej bedziecie najblizej i gdzie kolo Bydgoszczy to sie spotkamy :P

Kierunek Bydgoszcz, ale aż do Bydgoszczy nie planujemy jechać, wycieczka będzie sporo krótsza :) Myślę, że dalej jak do Skłudzewa nie pojedziemy. To w sumie w połowie drogi - jakbyś się wybierał daj znać to umówimy się jakoś konkretniej :D

No to sobie pośmigaliśmy z Kolumbem. Lubicz-Toruń-różne wsie i pola po drodze - Skłudzewo i z powrotem. Ci co nie byli niech żałują. W Skłudzewie spotkalismy kolegów z Bydzi i zamieniliśy pare zdań. Ja nakręciłem 85 km i pot mi po tyłku poleciał. Na finiszu spotkałem jeszcze kuriera rowerowego i razem podkręciliśmy trochę tempo - pozdro dla kurierów rowerowych z Torunia.

W ten weekend też coś trzeba zorganizować. Wąbrzeźno chce zaprosić do siebie na wieczorek zapoznawczy :) więc się wpisujecie.

Jako, żem w Toruniu bywalcem w chwili obecnej to o wycieczkach musze wiedziec ciut wcześniej. Z mojej strony proponuję weekend 3-4 listopada i wycieczkę do Golubia-Dobrzynia. W jedną stronę, przez Osiek-Obrowo - Zębowo - Paliwodzinę. z powrotem przez Młyniec/Lubicz. Ze Skarpy powinno wyjść jakieś 80-90 km. Jak byście się zapatrywali na takie coś ?

P.S. Warunkiem dla mnie koniecznym by było to, aby osoba uczestnicząca w wycieczce była pełnoletnia, lub też miała kartę rowerową i pełną aprobatę rodziców na wycieczkę. Zawsze można pojechać z tatą/mamą. Jazda będzie w większości po drogach publicznych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...