Robert Napisano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ja jestem otwarty na propozycje Bo już chyba 5 osób naliczyłem z okolic więc można wspólnie poszaleć na ścieżkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 http://www.mtb.golub-dobrzyn.pl/ Ktoś się wybiera? Ja bym z chęcią pojechał, ale jeszcze nie wiem czy coś z tego wyjdzie... Może na objazd trasy za tydzień w niedziele? Dla Toruńczyków razem z dojazdem do Golubia poniżej 150 km powinno wyjść :twisted: Katsumoto z Włocławka jeszcze pare km dołoży :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 To jeszcze mozecie zachaczyc o (zaraz w rylo dostane od Torunia ) stolice wojewodztwa Bydgoszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 nie dostaniesz.... :wink: kurde mam szkołę w ten weekend co będzie maraton, więc chyba się nie wybiorę na zapoznanie trasy - bo po co sobie smaczku robić co do Myślęcinka to jeszcze nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Łoł mam niedaleko i chętnie się wybiore ale obecność na zapoznaniu z trasą to czarno widze... ale na sam maraton się wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszdevil Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 A ja w tym roku muszę sobie podarować wszystkie zawody... mam problemy z plecami... wolę nie drażnić tego problemu... chyba jakaś rehabilitacja... podwyższe sobie mostek i będę jeździł po szosie, żeby totalnie formy nie stracić... ale teren raczej odpada. Pozdro i powodzenia na wszelakich zawodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Katsumoto...rzeczywiście troche nudno we Włocku..ale na Zawiśłu po górkach za chyba szkoła podstawową 8 można poszaleć...wjeżdzasz na góre..samą górę..skad fajna panorama włopcka się rozciąga i śmigasz w dół rynnami...takich ścieżek tam jest multum ..to jeszcze za czasów szoguna..na pewno kojarzysz te rowerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Koper właśnie nigdy nie miałem okazji tam pojeździć, zawsze wybierałem Park Gostynińsko Włocławski jako tereny do jazdy, ale będe musiał sprawdzić Kolumb te kilka km zawsze dołożyć można mam nadzieję że na maratonie będzie jakaś większa grupka Szkoda że Ciebie zabraknie Radar. Wstępnie będzie też Spider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 no to polecam i to bardzo..w sumie..idzie jezdzic po ładnych gókach od mostu na lewo i do wysokosci az za zazamcze...magia jest zjazd 40 km/h przy używanym hamulcu w rynnie slizgajac sie na lisciach olch ze slalomem wsrod drzew i nei bujam.. tam tak mozna jezdzic ostro..szczególnie wjazd na najwyzsze przewyzszenie i na sam dółłłłłłłłłłłłł...eh szkoda ze wyjechalem z Włocka akurat teraz kiedy poważnei sie wziolem za xc ...bysmy razem posmigali.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ehhh... szkoda, bo jakoś cierpie na brak towarzystwa... znaczy są inni bikerzy, ale jakoś nie chętnie przyjmują innych do swojego grona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Wiecie co, ja nie wiem czy ktos by mial ochote ale fajnie by bylo jakbyscie sie umowi i przyjechali byscie na Bydgoska Mase Krytyczna - wydaje mi sie ze jedyna w Kuj-Pom (nieliczac Torunskiej sztuk 1 ) Np nastepna bedzie 29.09 ;] Ludzie z Torunia maja zabi skok ale np Katsumo z Włocławka ma pociąg 15.30 o 17.30 jest w Bydgoszczy czyli akurat na Mase o 18 a akurat po Masie moze wrocic (czytaj pociag 23.30) Serdecznie zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Snuffi miałem ostatnio "słuczke" z Subaru Foresterem http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...=0entry271685 i nie wiem czy się pozbieram z kolanem do 29.09... w każdym razie zobacze co da się zrobić. Koper byłem wczoraj na zawiślu i zobaczyłem jeden zjazd. Zdziwił byś jak to teraz wygląda. Raczej freeride'rzy opanowali to miejsce i jest tam sporo hopek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guit Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Proponuje założyć temat "[ustawki] Włocławek" jako że grupa ludzi z Włocka jest najbardziej tutaj aktywna, a tutaj zamieszczać tylko przywitania nowych. Bo troche sie bałagan robi. Pozdrówko porządkowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Grupa osób w liczbie dwa Katsu i Koper :D:D W tym temacie i tak już bałagan więc nowy temacik z listą obecności się założy i spokój. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Koper na dodatek już nie mieszka we Włocławku... Racja tutaj jest już bałagan. Może założy się nie długo topic "zloty" itp. Mam nadzieję że uda się pojeździć kiedyś razem No może pojade na maraton w Golubiu o ile zdrowie pozwoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Siemka, ja tez jestem z grodu kopernika. Macie jakies fajne trasy w okolicach torunia bo mi najbardziej sie podoba z do towimoru, potem na przysiek i potem na barbarke. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 No niestety..od 4 miechów w Słubicach gdzie jest dośc dobry klub kolarski, ale niestety tylko szosowy i bikerów do xc jak na lekarstwo..lecz od pażdziernika Warszawka i mam nadzieje, ze tam z fajna ekipa posmigam Katsumoto polecam wybrac sie do Golubia trasa wiodaca przez te wsie najblirzej Wisły, zaraz za Zarzeczewem kiedy przejedziesz kanal mostem pontonowym jest troche jak w "gorach" ze strumyczkiem i dalej do Golubia, gdy pozornie skionczy sie droga to pewien gospodarz pospieszy z pomoca i przez pol h bedzie sie zastanawial za ktorym gospodarstwem jest sciezka umozliwajaca przejazd na marginesie:jka jezdze po Słubicach caly odziany w rowerowa mode to smiesza mnie miny szosowców, kiedy skapuja sie, ze to goral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 hehe załóż zieloną koszulkę to od razu będą wiedzieli Żeś Góral :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 siema , jestem z Wloclawka , jezli szukacie dobrych tras to polecam zawisle lub troche dalej w strone Lipna , nielze gorki tam sa, mozna sie dobrze przygotowac do maratonow, wyscigow itp. oczywiscie jezeli ktos lubi sobie pojezdzic rekreacyjnie tez mozna jezeli znacie jakies ciekawe imiejsca niedaleko to piszcie. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Wow nareszcie ktoś z Włocławka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 niedość że też z Włocławska to też na "k" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2006 O tak Dzisiaj już wsiąde na rower i zobacze jak się będe trzymał może zalicze kolejny zjazd na zawiślu ale raczej udam się na zarzeczewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk Napisano 16 Września 2006 Udostępnij Napisano 16 Września 2006 O tak Dzisiaj już wsiąde na rower i zobacze jak się będe trzymał może zalicze kolejny zjazd na zawiślu ale raczej udam się na zarzeczewo co ciekawego jest na zarzeczewie ?? bo nie chec jechac tylko po to zeby sie przejechac, sa jakies fajne gorki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 16 Września 2006 Udostępnij Napisano 16 Września 2006 heh ..co za fajnie stwierdzenie dla bikera "bo nie chec jechac tylko po to zeby sie przejechac, sa jakies fajne gorki " ja z samej ciekawosci bym sie przejechał :)Katsumoto jka bedziesz miał zjazd na dół do przystani to w połowie może drogi po lewej będzie taka polna droga biegła..tędy dojedziesz do tego mostu.. i dalej jkaos w prawo sie kieruj..fajne widoki i ogólni dla mnie fajny klimat był.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Wiem byłem tam nie raz teraz już nie pojade Kkkkk jest kilka nawet ciekawych, ale bardzo krótkich zjazdów... Zawsze tam śmigam żeby się troszkę pobawić na tych zjazdach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.