Robert Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 A więc wpisujcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moniaaaczek Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Jakie piękne tereny?Nuda jak nie wiem Niedługo chyba się przeprowadze,bo nie ma gdzie jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 No jak nie masz gdzie jeździć A Myślęcinek (którego jak wiadomo bardzo Wam zazdroszczę :030: ). Katsumoto na razie jestem trzeci w "Łączeniu" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moniaaaczek Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ile można jeździć po tym Myślęcinku,bleee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2006 No płasko, ale można znaleźć ładne miejsca Chociaż w okolicach Włocławka to nie jest zbyt ciekawie, kilka ścieżek w gostynińsko Włocławskim Parku Krajobrazowym, i to trasy gdzie jest zero emocji. Kilka tras na "zawiślu" których jeszcze nie zbadałem i w okolicach Zarzeczewa jeden fajny zjazd po kamieniach. I na tym koniec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 To wpadnij do Toronto nie wierze jeszcze jeden Krzyżak i to na srebrnej Meridzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 No ba, dobra Merida nigdy nie jest zła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Radar kiedyś będzie można razem pośmigać, po tych płaskich terenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guit Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam ! No fakt ja też z równiny inowrocławskiej więc mam płasko jak stół Najbliższa górka jest 30 km odemnie, na pałukach. Przy okazji polecam Pałuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychszop Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam również. Inowrocław, czyli płasko płasko płasko no i dopiero Pauki Ale tam juz jest gdzie pojezdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No jasne że można pośmigać, ale teraz cieżko z czasem, niedługo szkółka mnie się znowu zaczyna :wink: a w tygodniu praca . Poczekamy aż się jeszcze więcej ludzi znajdzie i wtedy można jakieś spotkanko zrobić i pośmigać razem Hehe Kolumb co racja to racja, jak Merida zrobi ramę to nie ma *uja we wsi :wink: Witam rowerzystów z równiny P.S. Quit super Marlinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Radar może znasz w okolicy jakieś fajne trasy których ja nie znam ? W którą stronę świata śmigasz? Jakbyś miał kiedyś chwilę to możemy gdzieś pojeździć, może znajdzie się jeszcze ktoś chętny z okolicy Z tego co wiem to jest tu jeszcze przynajmniej jeden Toruńczyk (o nicku huhu; pozdrowienia dla niego ) z którym miałem okazję w zeszłym roku parę km zrobić, ale nie wiem czy jeszcze odwiedza to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moniaaaczek Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Lubostroń i okolice są całkiem,całkiem Panie guit,czyż nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszdevil Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 No to nie będę gorszy... też się łączę!! Najbardziej to bym chciał mieszkać w.... Kotlinie Kłodzkiej... tam są fajowe tereny na rower. mmmmmm. A i Bike Challenge bardzo blisko. Koniec marzenia!! Zawsze zostaje nam Myślęcinek, Dolina Śmierci i Glinki. No i dalsze eksploracje. pozdrower :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guit Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Lubostroń i okolice są całkiem,całkiem Panie guit,czyż nie? Okolice Lubostronia a dokładnie Jabłowskie Góry to chyba najlepsze okolice do jazdy w moim zasięgu. Drugie też ciekawe to za Mogilnem w kierunku Padniewko, Wieniec. Z bardziej płaskich tras to polecam Szlak im. Szulczewskiego ze Strzelna do Przyjezierza. Prawie 14 km po lesie, płasko ale fajnie sie tam jedzie. Sporo piachu i można sie troche pomęczyć. I na końcu mamy plaże w Przyju:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Najbardziej to bym chciał mieszkać w.... Kotlinie Kłodzkiej... tam są fajowe tereny na rower Oj tak, miałem okazje jeździć, byłem nie cały tydzień i nawet 1/4 tras nie zdążyłem objechać... piękne miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krissmann Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 też się łącze i witam wszystkich (pierwszy post) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2006 kolejny z piernikowego grodu witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sledzio Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 To ja tesh sie łącze Mój sprzęcik to może nic nadzwyczajnego ale pośmigać mozna nieźle. Myśle że mieszkancy grodu piernikowego wiedzą gdzie moja mieścinka leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ano wiedzą, jadłem u Ciebie w mieście dobry Kebab - taki ogrooomny Kolumb ulubiona trasa to Złotoria/Nowa wieś/Lubicz, szosa potem las, i jeden miły przerywnik - pewna ścieżka Możemy kiedyś pośmigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sledzio Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Dobre kebaby hmm zawsze cosik. Jeżeli ktos lubi poszaleć na asfaltówce to w mojej miescince powstaje obwodnica jeszcze nie jest oficjalnie otwarta ale można szybko pojeździć. Droga jest idealna, zero dziur itp. ( bo jeszcze nie jeżdżą po niej wielkie osiemnastokołowce Tam wykręciłem mój rekord prędkości (47,8 km/h) jak na rowerek o dużej masie i oponkach terenowych sądzę że to bardzo dobry wynik Naprawde polecam tę trase. Ma 16 km(niecałe) droga ideał Zapraszam serdecznie (na kebaby tesh) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 "pewna ścieżka" - brzmi interesująco :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Widze że coraz więcej osób z okolic Torunia Może uda się zorganizować mały zlocik. Dojazd dla mnie do Torunia to nie problem Jakieś 2h jazdy rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Biorąc pod uwagę dzisiejszczą pogodę czemu nie. Jakiś wypadzik zrobić, a potem pokręcić się po nocnym Toruniu (bardzo fajny klimat w nocy jest ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.