moniaaaczek Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Jakie piękne tereny?Nuda jak nie wiem Niedługo chyba się przeprowadze,bo nie ma gdzie jeździć
radar Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 No jak nie masz gdzie jeździć A Myślęcinek (którego jak wiadomo bardzo Wam zazdroszczę :030: ). Katsumoto na razie jestem trzeci w "Łączeniu" :wink:
moniaaaczek Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Ile można jeździć po tym Myślęcinku,bleee
Robert Napisano 4 Września 2006 Autor Napisano 4 Września 2006 No płasko, ale można znaleźć ładne miejsca Chociaż w okolicach Włocławka to nie jest zbyt ciekawie, kilka ścieżek w gostynińsko Włocławskim Parku Krajobrazowym, i to trasy gdzie jest zero emocji. Kilka tras na "zawiślu" których jeszcze nie zbadałem i w okolicach Zarzeczewa jeden fajny zjazd po kamieniach. I na tym koniec...
radar Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 To wpadnij do Toronto nie wierze jeszcze jeden Krzyżak i to na srebrnej Meridzie
Robert Napisano 5 Września 2006 Autor Napisano 5 Września 2006 Radar kiedyś będzie można razem pośmigać, po tych płaskich terenach
guit Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 Witam ! No fakt ja też z równiny inowrocławskiej więc mam płasko jak stół Najbliższa górka jest 30 km odemnie, na pałukach. Przy okazji polecam Pałuki.
krzychszop Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 Witam również. Inowrocław, czyli płasko płasko płasko no i dopiero Pauki Ale tam juz jest gdzie pojezdzić
radar Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 No jasne że można pośmigać, ale teraz cieżko z czasem, niedługo szkółka mnie się znowu zaczyna :wink: a w tygodniu praca . Poczekamy aż się jeszcze więcej ludzi znajdzie i wtedy można jakieś spotkanko zrobić i pośmigać razem Hehe Kolumb co racja to racja, jak Merida zrobi ramę to nie ma *uja we wsi :wink: Witam rowerzystów z równiny P.S. Quit super Marlinek
Kolumb Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 Radar może znasz w okolicy jakieś fajne trasy których ja nie znam ? W którą stronę świata śmigasz? Jakbyś miał kiedyś chwilę to możemy gdzieś pojeździć, może znajdzie się jeszcze ktoś chętny z okolicy Z tego co wiem to jest tu jeszcze przynajmniej jeden Toruńczyk (o nicku huhu; pozdrowienia dla niego ) z którym miałem okazję w zeszłym roku parę km zrobić, ale nie wiem czy jeszcze odwiedza to forum.
moniaaaczek Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 Lubostroń i okolice są całkiem,całkiem Panie guit,czyż nie?
Lukaszdevil Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 No to nie będę gorszy... też się łączę!! Najbardziej to bym chciał mieszkać w.... Kotlinie Kłodzkiej... tam są fajowe tereny na rower. mmmmmm. A i Bike Challenge bardzo blisko. Koniec marzenia!! Zawsze zostaje nam Myślęcinek, Dolina Śmierci i Glinki. No i dalsze eksploracje. pozdrower :twisted:
guit Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 Lubostroń i okolice są całkiem,całkiem Panie guit,czyż nie? Okolice Lubostronia a dokładnie Jabłowskie Góry to chyba najlepsze okolice do jazdy w moim zasięgu. Drugie też ciekawe to za Mogilnem w kierunku Padniewko, Wieniec. Z bardziej płaskich tras to polecam Szlak im. Szulczewskiego ze Strzelna do Przyjezierza. Prawie 14 km po lesie, płasko ale fajnie sie tam jedzie. Sporo piachu i można sie troche pomęczyć. I na końcu mamy plaże w Przyju:)
Robert Napisano 6 Września 2006 Autor Napisano 6 Września 2006 Najbardziej to bym chciał mieszkać w.... Kotlinie Kłodzkiej... tam są fajowe tereny na rower Oj tak, miałem okazje jeździć, byłem nie cały tydzień i nawet 1/4 tras nie zdążyłem objechać... piękne miejsce
krissmann Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 też się łącze i witam wszystkich (pierwszy post) pozdro.
sledzio Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 To ja tesh sie łącze Mój sprzęcik to może nic nadzwyczajnego ale pośmigać mozna nieźle. Myśle że mieszkancy grodu piernikowego wiedzą gdzie moja mieścinka leży
radar Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 Ano wiedzą, jadłem u Ciebie w mieście dobry Kebab - taki ogrooomny Kolumb ulubiona trasa to Złotoria/Nowa wieś/Lubicz, szosa potem las, i jeden miły przerywnik - pewna ścieżka Możemy kiedyś pośmigać.
sledzio Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 Dobre kebaby hmm zawsze cosik. Jeżeli ktos lubi poszaleć na asfaltówce to w mojej miescince powstaje obwodnica jeszcze nie jest oficjalnie otwarta ale można szybko pojeździć. Droga jest idealna, zero dziur itp. ( bo jeszcze nie jeżdżą po niej wielkie osiemnastokołowce Tam wykręciłem mój rekord prędkości (47,8 km/h) jak na rowerek o dużej masie i oponkach terenowych sądzę że to bardzo dobry wynik Naprawde polecam tę trase. Ma 16 km(niecałe) droga ideał Zapraszam serdecznie (na kebaby tesh)
Kolumb Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 "pewna ścieżka" - brzmi interesująco :twisted:
Robert Napisano 7 Września 2006 Autor Napisano 7 Września 2006 Widze że coraz więcej osób z okolic Torunia Może uda się zorganizować mały zlocik. Dojazd dla mnie do Torunia to nie problem Jakieś 2h jazdy rowerem
radar Napisano 7 Września 2006 Napisano 7 Września 2006 Biorąc pod uwagę dzisiejszczą pogodę czemu nie. Jakiś wypadzik zrobić, a potem pokręcić się po nocnym Toruniu (bardzo fajny klimat w nocy jest ).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.